Ha már van listád, és automatizálnál folyamatokat, hogy több időd maradjon a vállalkozásodra, ha van néhány terméked, amit online szeretnél értékesíteni, de nincs még szükséged webshopra, akkor a ListaMester megoldást fog jelenteni neked.

Haladó vállalkozóknak

Küldj olyan hírlevelet az olvasóidnak, amit meg fognak nyitni! A feliratkozáskor bekért adatok, vagy az olvasó korábbi viselkedése alapján egyszerűen szegmentálhatod a listádat. Több megnyitás, kattintás és vásárlás lesz a leveleidből, ha nem ugyanazt küldöd mindenkinek.

Haladó vállalkozóknak

Spórolj időt és automatizálj! Attól függően, hogy az olvasód mire kattintott, és mire nem, mire válaszolt, és mire nem, különböző, előre beállított ajánlatokat kaphat, és mindenkit az érdeklődése alapján terelhetsz a neki megfelelő termék megvásárlása felé.

Haladó vállalkozóknak

Add el az online vagy fizikai termékedet automatizáltan a bankkártyás fizetési lehetőségeket tartalmazó űrlapokkal! Integráld a számlázó programoddal, és tapasztald meg, hogy ma már webshop és programozó nélkül is lehet eladni!
Beköthető: Barion, OTP SimplePay, CIB Bank, Braintree, Számlázz.hu, Billingo

Haladó vállalkozóknak

Ha letölthető e-bookot adsz el, a rendszer automatikus vízjelezéssel segít megvédeni, hogy illegális letöltőhelyekre töltsék fel.

A Listamestert legalább 10 éve használom és a továbbiakban is kb. örökre tervezek. Miért? Nagyon sokat tud a program, szerintem többet, mint néhány ismertebb. De a legfontosabb számomra az ügyfélszolgálat: bármikor kérdésem van, rövid időn belül válaszolnak illetve - és ez nagyon ritka - proaktívak is: javaslatokat tesznek, mit és hogyan cisnáljak, amivel folyamatosan túlszárnyalják az elvárásaimat! Így neked is ajánlom!

A gasztro honlapjaim levelezőlistáján, ahol rengeteg a Freemailes, Citromailes feliratkozó, érezhetően megnőtt az elérés, amikor átváltottunk a ListaMesterre. Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani, akinek a célcsoportjában ezek a levelezők is előfordulnak!

Szilágyi Balázs
Szilágyi Balázs
író, vállalkozó, gasztroblogger

... A következő projektben (az első sikerén felbuzdulva) már beépítettük az azonnali Barionos fizetési lehetőséget az űrlapokba, gyakorlatilag csak arra kell figyelnem, hogy milyen vásárlás érkezik, minden mást a rendszer tud és kezel. Nagyon köszönöm és hálás vagyok a rendszerért, ami már nagyon rövid idő alatt (1-2 hét) meg is térítette a befektetett költségeket.

Angolkalauz
Fürész-Mayernik Melinda
Angol Kalauz program alapítója

Regisztrálj be 2 perc alatt még ma!
 

Ha pedig mégis csak egy magyar vagy egy népszerű külföldi webshop mellé tennéd le a voksod, akkor a ListaMester segítségével ott is fel tudod pörgetni az eladásokat:

Webshop megoldások