Blog - Így rakj össze patent feliratkoztató oldalt (akár  minimális szövegírótudással) - Sussvelem.hu
2023. 11. 24. – 18:24

Így rakj össze patent feliratkoztató oldalt (akár minimális szövegírótudással)

Napokat töltöttél a feliratkoztató anyag kipofozásával. Tudod, hol fogod hirdetni és fejben már a visszaigazoló levél szövegét írod, de látod, hogy kell valami a kettő közé. Egy oldal, ahol be tudod gyűjteni az e-mail-címeket (vagy más adatokat). Szinte hallom, ahogy tolonganak a fejedben a kérdések: milyen elemeket muszáj használnod, mennyi infót kérj be és mennyi szöveget írj? Ebben a cikkben nemcsak ezeket válaszoljuk meg, hanem két ügyfélpéldát is megnézünk.
Elolvasom
Blog banner - Hogyan írj személyesebb hírleveleket?
2023. 10. 03. – 08:10

Hogyan írj személyesebb hírleveleket? Követhető tippek 2225 szóban:

„Írj személyesen, közvetlen stílusban.” „Írj úgy, ahogy beszélsz.” Gyakori és jó tanácsok. De vajh’ hogyan? E cikk olvasása után tudni fogod, hogyan írj annyira személyes stílusban, hogy a listád néha azt higgye, személyesen tőled kaptak levelet (és nem egy hírlevelet olvasnak).
Elolvasom
Blog - 13+1 lead magnet típus ...
2023. 09. 28. – 07:05

13(+1) lead magnet típus, amivel rendületlenül gyűjtheted a feliratkozókat (és pár szó a 2023-as trendekről)

Ettől a cikktől nemcsak egy (tényleg hasznos) cheklistet kapsz, amivel ki tudod mazsolázni a neked legjobb feliratkozószerző anyagokat: tálcán kínálunk egy stresszmentes választást segítő módszert és a 2023-as trendeket is (némi kritikával fűszerezve). A klasszikusok mellett játékos és puritán, pár perc alatt összerakható eszközökkel is készültünk – ha most ismerkedsz a témával, akkor a helyedben kinyomtatnánk ezt az anyagot.
Elolvasom
Megérkezett az új levélvarázsló
2023. 09. 27. – 07:51

Megérkezett az új levélvarázsló!

Fontos változás a levélszerkesztésnél - így léphetsz be az új varázslóba.
Elolvasom
Blog - Tényleg megírja az AI a levelet? 2. verzió
2023. 07. 31. – 08:04

Tényleg megírja az AI a hírleveledet?

Mindenki erről beszél, de a valódi kérdés az, hogy azok gazdagszanak-e meg igazán, akik alkalmazzák az AI szövegírást, vagy tanítják a használatát. Mielőtt bárki kardjába dőlne, aki nem küldött még ki AI által generált levelet, olvasson tovább.
Elolvasom
Blog - Hogyan írd meg a piacod egyik legjobb visszaigazoló levelét? (Útmutató)
2023. 07. 20. – 07:25

Hogyan írd meg a piacod egyik legjobb visszaigazoló levelét? (Útmutató)

„Mert mi baj a mostanival?” Olvasd el a cikket (5 perc) és meglátod, tudod-e még erősebbé tenni a welcome e-mailed. Máris mutatom, melyik e-mailről beszélünk.
Elolvasom
Mitől lesz jó egy lead magnet (és honnan tudod, hogy neked is kell)?
2023. 06. 13. – 20:35

Mitől lesz jó egy lead magnet (és honnan tudod, hogy neked is kell)?

„A feliratkozók szorgosan gyűltek, a cég pedig boldogan számolta a milliós bevételeket.” Lódítás lenne azt mondani, hogy akár egy lead magnet (hétköznapi nevén csali) a leggazdagabb vállalkozók közé emelhet, de szerencsére a realitás is ígéretes, mert egy jól sikerült feliratkoztató termék mágnesként vonzza a potenciális vásárlókat.
Elolvasom
Mindig van egy jó okod kampányolni! 147 ünnep és jeles nap 2023-ban. [letölthető, nyomtatható marketingnaptárral]
2022. 01. 24. – 16:16

Mindig van egy jó okod kampányolni! 139 ünnep és jeles nap 2024-ben [letölthető, nyomtatható marketingnaptárral]

[frissítve: 2023.12.04.] Ha szeretnél kicsit kitörni a mindenki által ismert és használt kampányok köréből (pl. Valentin-nap, Nőnap, Black Friday), nálunk találsz ötletet egy remek akcióra. Összegyűjtöttünk 139 olyan jeles napot, magyar és nemzetközi ünnepet, amelyre építve te is kampányolhatsz újra meg újra egy évben. (példákkal, + letölthető, nyomtatókész naptárral)
Elolvasom
Visszaszámláló - black friday
2021. 11. 12. – 11:04

Melyik visszaszámláló programot érdemes használni? Konkrét szoftverek bemutatása részletes útmutatóval

[frissítve 2022.10.13] Mi az? Hírlevélben sürgetés vizuálisan kifejezve, amitől megnő a vásárlási hajlandóság.  A visszaszámláló. Ebben a cikkben elmagyarázzuk az alapfogalmakat, és bemutatunk 4 népszerű visszaszámláló készítő programot. Mindegyikhez részletes használati útmutatót adunk, aminek a segítségével percek alatt te is el tudod készíteni az első visszaszámlálódat, és be tudod illeszteni a hírleveledbe. Mehetünk? 3 … 2 ...1
Elolvasom
Miért érdemes a Black Friday ajánlatunk előtt feliratkoztatni az érdeklődőket és hogyan csináljuk jól?
2021. 11. 06. – 09:00

Miért érdemes a Black Friday ajánlatunk előtt feliratkoztatni az érdeklődőket és hogyan csináljuk jól? 

Közelednek az ünnepek, megállíthatatlanul fog zúdulni a te olvasóid / vásárlóid / ügyfeleid nyakába is a Black Friday - Cyber Monday ajánlatok tömkelege. Neked ebben a közegben kell felvenni a versenyt és kitűnni az ajánlatoddal. Akkor épp itt az ideje felvértezni magadat a leghatékonyabb e-mail-marketing módszerekkel!
Elolvasom