Mindig van egy jó okod kampányolni! 147 ünnep és jeles nap 2023-ban. [letölthető, nyomtatható marketingnaptárral]
2022. 01. 24.

Mindig van egy jó okod kampányolni! 147 ünnep és jeles nap 2023-ban [letölthető, nyomtatható marketingnaptárral]

[frissítve: 2023.01.10.] Ha szeretnél kicsit kitörni a mindenki által ismert és használt kampányok köréből (pl. Valentin-nap, Nőnap, Black Friday), nálunk találsz ötletet egy remek akcióra. Összegyűjtöttünk 147 olyan jeles napot, magyar és nemzetközi ünnepet, amelyre építve te is kampányolhatsz újra meg újra egy évben. (példákkal, + letölthető, nyomtatókész naptárral)
Elolvasom
Visszaszámláló - black friday
2021. 11. 12.

Melyik visszaszámláló programot érdemes használni? Konkrét szoftverek bemutatása részletes útmutatóval

[frissítve 2022.10.13] Mi az? Hírlevélben sürgetés vizuálisan kifejezve, amitől megnő a vásárlási hajlandóság.  A visszaszámláló. Ebben a cikkben elmagyarázzuk az alapfogalmakat, és bemutatunk 4 népszerű visszaszámláló készítő programot. Mindegyikhez részletes használati útmutatót adunk, aminek a segítségével percek alatt te is el tudod készíteni az első visszaszámlálódat, és be tudod illeszteni a hírleveledbe. Mehetünk? 3 … 2 ...1
Elolvasom
Miért érdemes a Black Friday ajánlatunk előtt feliratkoztatni az érdeklődőket és hogyan csináljuk jól?
2021. 11. 06.

Miért érdemes a Black Friday ajánlatunk előtt feliratkoztatni az érdeklődőket és hogyan csináljuk jól? 

Közelednek az ünnepek, megállíthatatlanul fog zúdulni a te olvasóid / vásárlóid / ügyfeleid nyakába is a Black Friday - Cyber Monday ajánlatok tömkelege. Neked ebben a közegben kell felvenni a versenyt és kitűnni az ajánlatoddal. Akkor épp itt az ideje felvértezni magadat a leghatékonyabb e-mail-marketing módszerekkel!
Elolvasom
Black Friday: így vágj bele felkészülten a kampányba!
2021. 11. 02.

Black Friday: így vágj bele felkészülten a kampányba!

[frissítve 2022.11.18.] Black Friday - kell ez neked? Mindjárt itt az év egyik legnagyobb értékesítési eseménye. Akár már megtervezted a Black Friday marketingstratégiádat, akár nem, tudunk mutatni olyan felméréseket, amik bizonyítják, hogy nem érdemes kimaradni. Mikor is van pontosan Magyarországon? Melyik értékesítési csatorna hozta a legnagyobb konverziót 2020-ban? Mit ajánl Ezra Frirestone? Lehet-e más a Fekete Péntek és hogyan? Szamárvezető alap BF email-marketinghez. Mindezt leírtuk neked ebben a cikkben.
Elolvasom
Listamester lista tisztítása, tisztán tartása
2020. 03. 21.

Hogyan segítünk megtisztítani a listádat a passzív listatagoktól?

Tegyük fel, hogy van egy levelezési listád, 30 000 feliratkozóval. Ez eddig remekül is hangzik, de nem mindegy, hogy hányan aktívak közülük, azaz hányan reagálnak az ajánlataidra. Előző blogbejegyzésben megnéztük, hogy hogyan tudod néhány kattintással kiválasztani azokat, akik a legaktívabbak, most nézzük meg, hogy hogyan fogsz a segítségünkkel automatikusan megszabadulni a passzív listatagoktól.
Elolvasom
Listamester a legaktívabb olvasók kiválasztása egyszerűen szűrővel
2020. 03. 07.

Így válaszd ki a legaktívabb olvasóidat

A legaktívabb olvasók megszólításával, extra bevételre tehetsz szert. Mindjárt mutatjuk a „hogyan”-t, de előtte a „miért”-ről: Abban biztosan megegyezhetünk, hogy aki aktívan olvassa a leveleidet, azaz megnyitja és kattint bennük, azt igazán érdekli, amit írsz. Igazán érdekli a már kiküldött 3-4-5-9 leveled az új szolgáltatásodról, máskülönben miért olvasgatná. Miért kezelnéd akkor őket ugyanúgy, mint a többi olvasódat, akik kevésbé érdeklődőek?
Elolvasom
Listamester: hatékony tárgymező, hogy megnyissák a leveledet
2020. 02. 15.

Így tedd hatékonnyá a tárgymeződet!

Megírtad életed legszuperebb hírlevelét, de mielőtt elküldenéd, egy dolog még hátravan: írnod kell valamit a tárgymezőbe. Ez nem tűnik bonyolultnak, igaz? Gyorsan be is gépelsz pár szót – az első ötletet, ami az eszedbe jut, mert sietned kell, mint mindig, de nem ez lesz a legjobb megoldás. Sok esetben egy jó tárgymező megírása tovább tart, mint az egész hírlevélé. Mutatjuk, hogy miért:
Elolvasom
2020. 01. 22.

Hogyan érjünk el több megnyitást, több átkattintást, jobb konverziót? Szegmentáljunk okosan!

Azt már írtuk, hogy adat kell a szegmentáláshoz. Minél több adatot tárolsz az olvasóidról, annál jobb: annál precízebben tudod szétválogatni a címlistádat. Az ügyfeleink első visszajelzése, hogy miután felgyűrték az ingujjukat és nekiestek volna a címlistájuknak, jött a döbbenet: "De hát nincs is adatom! Mi alapján fogom felbontani a listámat?"
Elolvasom
2020. 01. 10.

Tömeges adatfeltöltés

Ez az első lépés a listád szegmentálásához. Első lépés a hatékonyabb hírlevelekhez, amit TÖBBEN nyitnak meg, amiben TÖBBEN kattintanak át, aminek hatására TÖBBEN vásárolnak. Ebben a bejegyzésben azt mutatjuk meg, hogy hogyan tudsz akkor is adatokat társítani az ügyfeleidhez/feliratkozóidhoz, ha nincs webshopod, (és így nem tudod kihasználni a webshopok - ListaMester integrációk előnyeit), vagy ha CRM rendszerként szeretnéd használni a szoftvert, és egy helyen látni, melyik ügyfeleddel éppen mi történik.
Elolvasom
Listamester karácsonyi hírlevél alapszabályok
2019. 12. 13.

A karácsonyi e-mail marketing 3 aranyszabálya

Eljött ez is végre, az online kereskedők december elején a legaktívabbak, ilyenkor mindenki csúcsra járatja a kampányait. Biztos már te is beélesítetted, megírtad, de legalább már gondolatban összeraktad az e-mail-marketingedet, hogy a lehető legjobban zárd a karácsonyi szezont. Nehéz terep a decemberi és könnyű hibázni, ezért próbálunk segíteni.
Elolvasom