LM Blog Banner - 21 időnyerő szoftver, amit kisvállalkozóként is érdemes kipróbálni (bemelegítésnek az ingyenes verziót)
2024. 03. 27. – 09:00

21 időnyerő szoftver, amit kisvállalkozóként is érdemes kipróbálni (bemelegítésnek az ingyenes verziót)

Még csak ismerkedsz az online marketinggel, ezért visszahőköltél, amikor megláttad mennyi szoftvert, eszközt, kurzust ajánlanak – és milyen árakon? Megértem, ha eszedbe jutott, hogy bezárod az internetet, mielőtt tetemes időt és pénzt locsolsz a felkapott programok tesztelésébe…de böngészd át ezt a(z elsősorban kezdőknek) írt listát, mielőtt döntesz, mert könnyen lehet, hogy megtalálod azokat a szoftvereket, amelyek érdemben segítik az előrehaladásodat.
Elolvasom
Blogbanner - ​​​​
2024. 03. 01. – 14:25

Nyelvi számológépek, Temu-gyilkos stratégiák és elolvasatlan szövegek – tudósítás az Ecommerce Expo 2024-ről

Február 29-én megtörtént az Ecommerce Expo Budapest, ahol a Listamester ismét képviseltette magát, és annyi tudást hoztunk ki nektek, amennyihez csak hozzáfértünk. Ehhez a részletes beszámolóhoz egy marketing-sommelier kérlelhetetlenségével válogattuk az előadásokat, hogy a legtöbb értéket jegyezhessük le, fel, meg, és adhassuk nektek át mindezt. Lesz itt AI, Temu, előnykeresés és bizonyíték alapú marketing – de kezdjük az elején…
Elolvasom
Blog - Így írj „MEGNYITÁSMÁGNES” tárgymezőket 3 512 119 kiküldött levél tapasztalatai szerint (MAGYAR ADATOK)
2024. 02. 27. – 09:24

Így írj „MEGNYITÁSMÁGNES” tárgymezőket 3 512 119 kiküldött levél tapasztalatai szerint (MAGYAR ADATOK)

Magyar adatokon keresztül mutatjuk be, hogy hogyan érheted el, hogy a Te hírleveled is olyan vonzó legyen, hogy az emberek még a forgalmas utcán is megálljanak, hogy megnyissák és elolvassák.
Elolvasom
Blogbanner - [ÉLŐ] Percről percre közvetítés a Marketing Fesztivál 2024-ről (3.)
2024. 01. 25. – 07:15

[ÉLŐ] Percről percre közvetítés a Marketing Fesztivál 2024-ről

Nem jutottál ki idén a Marketing Fesztiválra? Mázlid van, mert a Listamester csapata élőben leközvetíti neked a legfontosabb előadásokat, történéseket, hangulatot. Tartsd nyitva ezt a posztot, és frissíts rá időnként, hogy lásd a legfrissebb bejegyzéseket! Ha pedig kint lennél a helyszínen, gyere és dumálj egyet velünk a 32-es standnál (nagyjából minden közepén, a bejárattól nem messze).
Elolvasom
LM Blog Banner - Tartalomterv: KEZDŐBARÁT MÓDSZER a tényleg egyedi és hatékony tartalmak kitalálásához
2024. 01. 10. – 08:12

Tartalomterv: KEZDŐBARÁT MÓDSZER a tényleg egyedi és hatékony tartalmak kitalálásához

A „tartalomterv” szóról eszedbe jut az az évekkel ezelőtt elkészített dokumentum, ami a Drive valamelyik mappájában gyűjti a digitális port. Talán egy marketinges workshopon csináltad. Talán egy letölthető anyag lépéseit követve készítetted. Talán egy kollégád rakta össze. Egészen eddig nem is gondoltál rá – és a tartalomkészítésedhez sem használtad fel, így van? Semmi gond, megnézzük, hogyan tudsz olyan tervet összerakni, amiből aztán lesz is valami (bevétel leginkább).
Elolvasom
Blog - Emlékezetesebb köszönőoldalt raksz össze, mint az unalmas átlag?
2023. 12. 05. – 12:09

Emlékezetesebb köszönőoldalt raksz össze, mint az unalmas átlag? (Ha még nem, akkor ezzel az 5+1 tippel kitűnhetsz)

„Köszönjük a feliratkozást/vásárlást. Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.” Biztosra veszem, hogy ennél igényesebb és komolyabb köszönőoldalt is össze tudsz pakolni (akkor is, ha úgy érzed hiányzik belőled a szövegírói véna). Olyat, amitől az ügyfeled azt érzi, hogy jó helyen jár, és ami képes szorosabbra fűzni a köztetek lévő kapcsolatot. Ha most bizonytalanul hümmögsz, akkor ez a cikk neked szól – a köszönőoldalak anatómiájáról és a benne rejlő 5+1 kapcsolatmélyítési lehetőségről.
Elolvasom
Blog - Így rakj össze patent feliratkoztató oldalt (akár  minimális szövegírótudással) - Sussvelem.hu
2023. 11. 24. – 18:24

Így rakj össze patent feliratkoztató oldalt (akár minimális szövegírótudással)

Napokat töltöttél a feliratkoztató anyag kipofozásával. Tudod, hol fogod hirdetni és fejben már a visszaigazoló levél szövegét írod, de látod, hogy kell valami a kettő közé. Egy oldal, ahol be tudod gyűjteni az e-mail-címeket (vagy más adatokat). Szinte hallom, ahogy tolonganak a fejedben a kérdések: milyen elemeket muszáj használnod, mennyi infót kérj be és mennyi szöveget írj? Ebben a cikkben nemcsak ezeket válaszoljuk meg, hanem két ügyfélpéldát is megnézünk.
Elolvasom
Blog - Így lesz izzasztó kihívásból szórakoztató feladat a feliratkozószerzés
2023. 11. 03. – 10:06

Így lesz izzasztó kihívásból szórakoztató feladat a feliratkozószerzés (bejáratott példával)

Tervezés nélkül a legkirályabb lead magnet is céltalanul kering az éterben és a vakszerencsén múlik, hogy eljut-e a közönséghez. Mivel a puszta szerencsére nem alapozhat egy felelősségteljes vállalkozó, ezért ma megnézzük, hogyan gondolkodnak a profi listaépítők – az elmélet mellett konkrét példával.
Elolvasom
Blog banner - Hogyan írj személyesebb hírleveleket?
2023. 10. 03. – 08:10

Hogyan írj személyesebb hírleveleket? Követhető tippek 2225 szóban:

„Írj személyesen, közvetlen stílusban.” „Írj úgy, ahogy beszélsz.” Gyakori és jó tanácsok. De vajh’ hogyan? E cikk olvasása után tudni fogod, hogyan írj annyira személyes stílusban, hogy a listád néha azt higgye, személyesen tőled kaptak levelet (és nem egy hírlevelet olvasnak).
Elolvasom
Blog - 13+1 lead magnet típus ...
2023. 09. 28. – 07:05

13(+1) lead magnet típus, amivel rendületlenül gyűjtheted a feliratkozókat (és pár szó a 2023-as trendekről)

Ettől a cikktől nemcsak egy (tényleg hasznos) cheklistet kapsz, amivel ki tudod mazsolázni a neked legjobb feliratkozószerző anyagokat: tálcán kínálunk egy stresszmentes választást segítő módszert és a 2023-as trendeket is (némi kritikával fűszerezve). A klasszikusok mellett játékos és puritán, pár perc alatt összerakható eszközökkel is készültünk – ha most ismerkedsz a témával, akkor a helyedben kinyomtatnánk ezt az anyagot.
Elolvasom