Ha webshopod van, és több visszatérő vásárlót szeretnél kevesebb munkával, akkor a ListaMester jó választás.

Webshop üzemeltetőknek

Integráld a magyar vagy egy népszerű külföldi bérelt webshopodat néhány kulcs beírásával, és adj el a vásárlóidnak újra meg újra!

Integrálható: Unas, ShopRenter, WooCommerce, PrestaShop, OpenCart (és egyedi webáruházak is API és webhook, vagy Zapier segítségével)

Webshop üzemeltetőknek

Küldj személyre szabott ajánlatokat attól függően, hogy a vásárló korábban mit vásárolt, és mit nem, mennyit költött, vagy milyen régóta nem vásárolt. Egészen speciális szegmenseket is kiválaszthatsz, és egyedi ajánlatokat küldhetsz nekik a szoftverrel. A vásárlók nagyobb kedvvel fognak visszatérni, ha olyan ajánlatot kapnak, amiről tudjuk, hogy előző vásárlásaik alapján érdekelni fogja őket.

Webshop üzemeltetőknek

Mindezt akár automatizálhatod is, azaz a vásárló minden új vásárlása után a rendszer az általad beállított feltételek szerint fogja küldeni az ajánlataidat. Lehet ez véleménykérő kérdőív, kiegészítő ajánlat a megvásárolt termék mellé, vagy akár az időszerű szervizre való figyelmeztető levél. Egyszer beállítod, és a rendszer neked dolgozik.

Webshop üzemeltetőknek

Egy kép többet mond 1000 szónál. Egy webshop esetén igazán nem spórolhatunk a képekkel. Grafikus nélkül is összeállíthatod a gyönyörű, reszponzív hírleveledet a szerkesztőnkben. Saját sablonokat is létrehozhatsz, hogy a következő levéllel még gyorsabban elkészülj.

Szeretek a Listamesterrel dolgozni, mert könnyen, kis időbefektetéssel megtanulható a rendszer, segítőkész az ügyfélszolgálat, s ár-érték arányban abszolút versenyképes a piacon lévő többi hírlevélküldő rendszerhez képest.

Repka Ágnes
Repka Ágnes
munkajogi szakokleveles tanácsadó

A sok funkción kívül a Listamester ügyfélszolgálatát is szeretném kiemelni. Kérdéseimre mindig gyors, azonnal használható és személyre szabott tanácsot kaptam! Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki egy megbízható és támogató rendszert keres!

GastrOlaj
Martincsevicsné Jenei Gizella