Ha weboldalakat építesz, és feliratkozó / megrendelő űrlapokat kell készítened az ügyfeleknek, amihez hírlevélküldő rendszerre is szükségük lesz, vagy online értékesítési rendszereket raksz össze, akkor spórolj időt a ListaMesterrel!

Webfejlesztőknek, kivitelezőknek

Könnyen használható és szinte bárhogyan alakítható űrlapvarázslóval várunk, amit tudsz szerkeszteni CSS kódok szintjén is. Sima feliratkozó űrlap, megrendelő űrlap bankkártyás fizetéssel, vagy hosszú jelentkezési űrlap? Mindegyiket össze tudod rakni egyszerűen.

Webfejlesztőknek, kivitelezőknek

Egészen speciális űrlapra van szükséged? Pl. tudjon fájlt is beküldeni a feliratkozó? Nálunk már kész van rá a funkció, ami egy mozdulattal betehető az űrlapra. Egyedi kéréseket is teljesítünk. Nem kell hegesztened.

Webfejlesztőknek, kivitelezőknek

Kivitelezőként egyszerű, olcsó, és gyorsan összerakható online értékesítési rendszereket fogsz tudni építeni a ListaMesterrel. Akár egy vagy több terméket, akár digitális, vagy fizikai terméket ad el az ügyfeled, nem szükséges neki webshopot készíteni, néhány termékig tökéletesen ki fogja szolgálni a szoftver.
Integrálható megoldások:
Barion, OTP SimplePay, CIB Bank, Braintree, Számlázz.hu, Billingó és még sok más API és webhook, vagy Zapier segítségével

Webfejlesztőknek, kivitelezőknek

Elérhető ügyfélszolgálat és fejlesztőcsapat áll rendelkezésedre, hogy ügyfeleid valós igényeire szabott szoftvert tudjál ajánlani. Kérdezz bátran hétköznap 08:00-20:00-ig, sürgős esetben később is, hétvégén is! support@listamester.hu
De azt is megmondjuk, ha az ügyfelednek nem a ListaMester a megfelelő választás.

Marketingesként szeretem a jól, költséghatékonyan használható szoftvereket. A Listamesterrel olyan megoldást tudunk ajánlani a KKV partnereinknek, ami elérhető áron nagyon magas színvonaló szolgáltatást nyújt. A ListaMesterben minden olyan funkció elérhető, amire ma egy kisebb vállalkozásnak (akár webshopnak) szüksége lehet, könnyen beállítható, jól kezelhető.

BE on WEB
Bliszkó Gábor

A mi pici marketing ügynökségünk olyan vállalkozóknak segít, akik szeretnének igényesen megjelenni az interneten és hírüket terjesztve egyre több leendő vásárlóhoz eljutni. Ezeknek a vállalkozásoknak kezdetben pénztárcabarát és hatékony megoldásokra van szükségük. Ezért mindig elsőként kezdjük el használni a ListaMestert, mellyel gyorsan tudunk sikeres e-mail-marketinget folytatni.

Marketing Start
Herczegh János