A ListaMester árai a versenytársakhoz viszonyítva kifejezetten kedvezőek – ezekkel a kedvező árakkal szeretnénk segíteni a mikro- és kisvállalkozókat, hogy felvehessék a versenyt a legnagyobbakkal is.

Olyan megoldást keresel, aminek a legkisebb csomagja is tartalmazza az összes funkciót?
Nem akarsz tanácstalanul állni a tízféle csomag előtt, és legózni, hogy melyikre van szükséged?
Akkor jó helyen jársz! Ezen az oldalon megtalálsz az előfizetői csomagokkal kapcsolatban MINDEN részletet.

A csúszkán állítsd be, hogy mennyi feliratkozód van most, vagy egy szolid becsléssel, hogy mennyire számítasz az elkövetkezendő hónapokban!
Megmutatjuk ahhoz a feliratkozószámhoz illeszkedő előfizetői csomag paramétereit, és az eggyel kisebb, eggyel nagyobb lehetőséget. Az árak bruttóban értendők, azaz tartalmazzák az áfa értékét.

Sárga öves

 • 5 000 feliratkozó
 • 50 000 email havonta (túllépés esetén 0,50 Ft/email)
 • 200 MB tárhely

29 860 Ft / év

Vörös öves

 • 10 000 feliratkozó
 • 100 000 email havonta (túllépés esetén 0,40 Ft/email)
 • 500 MB tárhely

44 600 Ft / év

Zöld öves

 • 20 000 feliratkozó
 • 200 000 email havonta (túllépés esetén 0,30 Ft/email)
 • 1 GB tárhely

61 830 Ft / év

Hogyan működik az előfizetés, hol tudok rendelni?

Előfizetést a felhasználói fiókodban tudsz rendelni. Azaz először be kell regisztrálnod a rendszerbe – pl. a fenti Ingyenes fiók regisztrálása gombra kattintva - vagy ha már regisztráltál, akkor be kell lépned a fiókodba. Előfizetői csomagot választani és megrendelni ott, az Előfizetés menüpontban lehet. Fizethetsz átutalással, bankkártyával, PayPal használatával, de akár Bitcoinnal is.
Bármikor, akár év közben is csomagot válthatsz – ilyenkor a korábbi csomagból fennmaradó előfizetési díjadat beszámítjuk az új csomagodba. Nem fizetsz egy időszakért kétszer.
Bővebb leírást az előfizetés módjáról és menetéről ITT TALÁLSZ.
Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről.

 

Vannak kiegészítő szolgáltatások?

Igen, amit harmadik fél által biztosítunk.

 • Ilyen a reszponzív levélvarázsló, amivel gyönyörű, képes, minden kijelzőn jól megjelenő hírleveleket tudsz szerkeszteni, és amit beépítettünk a ListaMesterbe. Ez az EDM designer szoftvere, ami 30 napig ingyenesen használható bármelyik csomagban, utána már csak előfizetéssel.
  Előfizetési díja egy évre: br. 18 849,- Ft, azaz alig több mint egy habos latte ára havonta.
  Ezt is a fiókodban, az Előfizetés menüpontban rendelheted meg.
 • Ilyen a tömeges SMS küldési lehetőség, amit a seeme.hu által biztosítunk.
  Részletes díjszabást a tömeges SMS küldéshez itt találsz. Az SMS egyenlegedet feltöltéséről itt olvashatsz.
 • Ilyen az extra naplózás, avagy hosszabb e-mail küldési archívum lehetősége. Ezzel az extra szolgáltatással több évre visszamenőleg nyilvántartjuk minden feliratkozód adatlapján, hogy mely levelek voltak kiküldve neki. (Azt, hogy mit nyitott meg, mire kattintott, azt természetesen korlátlan ideig visszamenőleg, és külön felár nélkül naplózzuk.) Részletes magyarázatot itt találsz.
 • Egyéni foglalkozás, tanácsadás, kisebb munkálatok kivitelezése az alábbiak szerint.
  - Rapid konzultáció (fél óra): 5 941 Ft + áfa (7 545 Ft).
  - 1 órás áttekintő tanácsadás: 9 055 Ft + áfa (11 500 Ft).
  - Mini tanfolyam (3 óra): 23 779 Ft + áfa (30 199 Ft).
  - Teljes körű egyéni képzés (6 óra): 42 500 Ft + áfa (53 975 Ft).


 
Kis címlistákra vagy a ListaMester kipróbálására a kezdő ingyenes csomagot ajánljuk. Funkcionalitásában ez is teljes: mindent tud, amit a fizetős csomagok (azt kivéve, hogy a havi forgalmi limitet nem lehet túllépni).
Nincs lejárati ideje: ha 100 e-mail-címnél kisebb adatbázisod van, ingyenesen használhatod a ListaMestert.
Szeretnék többet tudni az ingyenes csomag használatáról!


Fogalmak magyarázata:

Feliratkozó szám:
Összesen ennyi különböző e-mail-cím lehet az adatbázisodban. Egy cím több csoportban is szerepelhet, akkor is csak egynek számít. Aki leiratkozott, azt utána nem számoljuk. Akárhány csoportot létrehozhatsz. A tagok megengedett számát túllépni új tagok felvételével nem lehet, de új feliratkozók esetén a feliratkozásokat a rendszer akkor is elfogadja, ha túllépted a határt. Ez azonban csak ideiglenes megoldás, egy idő után figyelmeztetünk, hogy nagyobb csomagra kell váltanod. A limit túllépésére a ListaMester figyelmeztetni fog minden belépéskor és e-mailben. (Bármikor, akár év közben is csomagot válthatsz – ilyenkor a korábbi csomagból fennmaradó előfizetési díjadat beszámítjuk az új csomagodba!).

E-mail (havi forgalom)
Az előfizetési csomag árában havonta ennyi kiküldött levél benne foglaltatik. A hónap naptári hónapot jelent, tehát minden hónap elsején megújul a keret. A keret túllépésekor a kiküldött levelek után pótdíjat kérünk, a csomagtól függően. A keret minden csomagban bőséges, nagyon kicsi az esélye annak, hogy túlléped. Ha esetleg mégis kicsit nagyobb forgalmat szeretnél bonyolítani, akkor is szolidak az áraink: mint láthatod, szó sincs több Ft-os levelenkénti árakról. Ha tartósan nagyobb forgalmat szeretnél bonyolítani, bármikor válthatsz nagyobb csomagra. A kiküldött levelek számába nem számítanak bele az adminisztrációs levelek (amiket a rendszer küld neked) és a teszt levelek, csak a listára küldött levelek.
FONTOS! Az ingyenes (kezdő) csomagnál ezt a keretet nem lehet túllépni. Ha betelt, akkor nem lehet több e-mailt küldeni a ListaMesterrel.

E-mail felár
Ha túllépted a havi megengedett e-mail forgalmadat, akkor ennyibe kerül egy újabb levél kiküldése. Ebbe nem számítanak bele a különféle adminisztrációs levelek, amiket a rendszer küld, illetve a teszt levelek sem. Csak a listára küldés, illetve az automatikus (vagy időzített) hírlevelek számítanak kiküldésnek.

Tárhely
Az összes általad elfoglalt lemez tárterület. Ez tartalmazza a hírlevelek összméretét (ami alapból általában kicsi, kivéve ha nagy méretű csatolmányokat tartalmaz), valamint a tartalmi oldalak tárterületét.

Éves díj
A ListaMesternél évente csak egyszer kell előfizetési díjat fizetned; ez könnyebbé tesz a mi munkánkat és a tiédet is, hiszen sokkal kevesebb adminisztrációval jár. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy alacsonyabban tartsuk az árainkat. Hasonlítsd össze bátran más ecommerce és automatizáció funkciókat tartalmazó e-mail-marketing szoftver előfizetési díjával!
 

 

AZ ELADÓ ADATAI:

BITHUSZÁROK SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG,

2051 BIATORBÁGY, DAMJANICH U. 8.

ADÓSZAM: 21158218-2-13

CÉGJEGYZÉKSZÁM: 13-06-065996

ELÉRHETŐSÉG: HTTP://BITHUSZAROK.HU, INFO KUKAC BITHUSZAROK PONT HU.

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről.