Egyenleg feltöltése lehetséges átutalással és bankkártyás fizetéssel is.

Erre ügyelj, amikor a költségeket számolod: Technikailag 160 karakter számít 1 db SMS-nek! Tehát 1 SMS áráért 160 karakternyi szöveget fogsz tudni elküldeni. Ha ennél hosszabb szöveget írsz, a szolgáltató kb. 160 karakterenként szétdarabolja és természetesen minden 160 karakter hosszú szövegért levon 1 SMS díját az egyenlegedről! (Max. 3 -szor kb. 160 karakternyi szöveget fűz össze 1 üzenetté a szolgáltató. Az ilyen SMS-ek összefűzése plusz karakter felhasználással jár, így a maximálisan felhasználható karakterek száma az alábbiak szerint alakul: max. 160 karakter = 1 db SMS, max. 306 karater = 2 db SMS, max. 459 karakter = 3 db SMS.)

 

Átutalás

A feltöltés átutalásos formában minimum 3 000,- Ft + áfa értékben lehetséges. Az összeget a Bithuszárok Bt bankszámlaszámára kérjük:

K&H Bank, 10403208-50526785-74501001

Az utaláskor a megjegyzés rovatot az alábbi minta szerint töltsd ki:

LMSMS email címed (amivel a ListaMesterbe belépsz)

A pénz megérkezte után kézzel jóváírjuk az SMS egyenleged (ez rendszerint 1-2 munkanapon belül megvan)

Gyorsíthatjuk a procedúrát: ha küldesz e-mailen banki bizonylatot az átutalásról, akkor szerencsés esetben elektron fordultával jóváírjuk az összeget. A gyors reakciót viszont itt nem tudjuk garantálni. Ha sürgős, válaszd inkább a bankkártyás fizetést.

Bankkártyás fizetés

A ListaMester a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja a felhasználóknak.

Az elfogadott kártyák típusai: A VISA és az Mastercard dombornyomott kártyái, ill. egyes VISA Electron kártyák. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.

Listamester - Kézikönyv - Elfogadott bankkártyák típusai

Minden kérdésedre az internetes kártyás fizetésről ITT TALÁLSZ információt. 

Ez az információ a nyitóoldalról is elérhető, csak kattints a „Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről” linkre.

Erre figyelj: A jóváírt összeg a befizetett összeg mínusz áfa és banki tranzakciós díj (3%) lesz.

Bankkártyás fizetés menete:

Főmenü – SMS – SMS egyenleg feltöltése

A befizetendő összeg legördülő listából válaszd ki az összeget, Töltsd ki a a számlázási adataidat, majd kattints a Fizetés bankkártyával gombra!

Ezek után, már a bank navigál tovább, hogy mi a teendőd.

Ha bármi miatt meghiúsul a tranzakció, pl. mert túllépted az időkeretet, arról levélben is értesítünk.

Listamester - Kézikönyv - SMS egyenleg feltöltése

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.