A ListaMester a kiküldött SMS-ről naplót vezet. Egy táblázatban meg tudod nézni, hogy mikor, melyik SMS-t, melyik csoportból KONKRÉTAN KINEK küldted, (milyen szűrővel) valamint hogy mikor lett kézbesítve a tagnak az SMS, vagy mikor jött vissza hibajelzés, ha nem sikerült a kézbesítés.

Ha nem sikerült a kézbesítés, akkor rossz volt a megadott telefonszám, vagy rosszul adtad meg az adatmezőt, ami a telefonszámot tartalmazta, vagy kiküldés közben az egyenleged 0 Ft,-ra csökkent.

Mivel ez tagokra lebontva mutatja az adatokat, az időzített SMS, ami még nem lett kiküldve, nyilván nem szerepel ebben a táblázatban.

Főmenü – SMS – Összes SMS küldés naplója

Listamester - Kézikönyv - Összes SMS küldés naplója

SMS küldések naplója oldalra jutsz. Az összes SMS küldésről tagokra lebontva az adatok:

Listamester - Kézikönyv - SMS- helyes és helytelen formátumok

A táblázatban megtalálod:

  • Kiküldés időpontja: akár azonnali, akár időzítve volt az SMS (és már kiküldésre került), mikor küldte az SMS-t a rendszer a csoporttagnak
  • Kézbesítve: mikor kapta meg az SMS-t a csoporttag. Ha valami hiba miatt nem tudta kézbesíteni a rendszer, akkor itt nincs adat.
  • Kézbesítési hiba ideje: mikor jött visszajelzés, hogy az SMS-t nem sikerült kézbesíteni. Akkor keletkezik kézbesítési hiba, ha amit megadtál a telefonszám adatmezőjének, az nem telefonszámokat tartalmazott. Ha itt nincs adat és az SMS sincs kézbesítve, akkor eleve rossz a telefonszám, vagy rossz formában van megadva. (helyes formátum: +36301234567, hibás formátum:0036301234567)
  • SMS: melyik SMS-t küldted ki neki
  • Telefonszám: konkrétan a csoporttag telefonszáma
  • Csoport: melyik csoportban van ez a csoporttag (ha próba SMS-t küldtél konkrét telefonszámra, itt nincs adat)
  • Csoporttag e-mail címe (ha próba SMS-t küldtél konkrét telefonszámra, itt nincs adat)
  • Csoporttag neve (ha próba SMS-t küldtél konkrét telefonszámra, itt nincs adat)
Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.