A ListaMester a kiküldött SMS-ről naplót vezet. Egy táblázatban meg tudod nézni, hogy mikor, melyik SMS-t, melyik csoportnak küldted, (milyen szűrővel) valamint hogy hány SMS lett valóban kiküldve és hány a hibás. A hibás, azt jelenti, hogy vagy rossz volt a megadott telefonszám, vagy rosszul adtad meg az adatmezőt, ami a telefonszámot tartalmazta.

Főmenü – SMS – Csoportos SMS küldések naplója

Listamester - Kézikönyv - Csoportos SMS küldések naplója

Csoportos SMS küldések naplója oldalra jutsz.

Ebben a példában egy azonnal kiküldött (a telefonszám adatmezőt nem jól adtam meg) és egy időzített SMS (ami még nem lett kiküldve) kiküldési naplóját látod:

Listamester - Kézikönyv - Csoportos SMS kiküldések naplója 2.

A táblázatban megtalálod:

  • Kiküldés kezdete: akár azonnali, akár időzítve volt, mikor kezdte el a rendszer kiküldeni az SMS-ket. (ha még nem küldte ki az időzítettet, akkor itt nyilván nincs adat)
  • Kiküldés vége: akár azonnali, akár időzítve volt, mikor fejezte be a rendszer az SMS-k kiküldését. (ha még nem küldte ki az időzítettet, akkor itt nyilván nincs adat) Több ezer SMS kiküldése azért nem megy egy perc alatt.:-)
  • Időzítés: mikorra van (volt) időzítve az SMS (ha azonnali a kiküldés, akkor itt nincs adat)
  • Kiküldve: hány SMS-t sikerült kiküldeni az adott csoportra
  • Hibás: hány SMS-t nem sikerült kiküldeni az adott csoportra. A hibás, azt jelenti, hogy vagy rossz volt a megadott telefonszám, vagy rosszul adtad meg az adatmezőt, ami a telefonszámot tartalmazta.
  • SMS: melyik SMS-t küldted ki
  • Csoport: melyik csoportnak küldted ki
  • Szűrő: melyik szűrő volt beállítva (ha volt).

Ha már nincs szükséged az információra a kiküldött SMS-ről, akkor kattints a „kuka” ikonra a sor végén. Ekkor arról a kiküldésről törlődik az információ.

Ugyanígy, ha meggondoltad magad és egy időzített SMS-t mégsem szeretnél kiküldeni, akkor is a „kuka” ikonra kell kattintanod, hogy a rendszer törölje a kiküldési parancsot. (Maga az SMS nem törlődik, az ott marad az SMS üzenetek listáján.)

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.