Ha megírtad az SMS-t és azonnal szeretnéd kiküldeni egy csoportodnak, így járj el:

Főmenü – SMS – SMS küldése egy csoportnak

Listamester - Kézikönyv - SMS küldés egy csoportnak

SMS üzenet küldése egy csoportnak oldalra jutsz.

1. Válaszd ki a kiküldendő SMS-t a legördülő listában! Az SMS amit küldünk: (a példában: Utolsó felhívás)

2. Válaszd ki, hogy melyik csoportodnak szeretnéd kiküldeni! Csoport: (itt jegyezzük meg ismét, hogy az SMS, hasonlóan az e-mailekhez, nincs csoporthoz kötve, tehát minden csoportnak kiküldhető akár azonnali kiküldéssel, akár időzítve bármelyik SMS, a példában: meghívós)

3. Válaszd ki, hogy a csoport melyik adatmezője tartalmazza a tagok telefonszámát! telefonszám adatmező: (a példában: exporthoz)

4. Időzítve is küldheted az SMS-eket, ekkor egy dátumot és időt kell megadnod, amely az SMS küldéseknek a kezdete lesz. (A példában: 2020.11.17. 16:50)

Ha mindezt beállítottad, kattints az „SMS-ek küldésének beállítása” gombra!

Listamester - Kézikönyv - SMS küldése egy csoportnak időzítéssel

A kattintás után a rendszer kiírja: Az SMS-ek kiküldése szélsebesen elkezdődött. Összesen x sms-t próbálunk kiküldeni. A kiküldés aktuális állapotát a Csoportos küldések naplója menüpontban ellenőrizheted.

Az „x” egy szám lesz, ahány tagnak küldi a rendszer a csoportból. (Nyilván ha nincs szűrő beállítva, akkor az összes tagnak.)

Ha meggondoltad magad és egy SMS-t mégsem szeretnél kiküldeni, akkor a Csoportos küldések naplója menüpontban az adott SMS-re vonatkozó sorban a „kuka” ikonra kell kattintanod, hogy a rendszer törölje a kiküldési parancsot. Persze ami már addig kiment, az már kiment ... (Maga az SMS nem törlődik, az ott marad az SMS üzenetek listáján.)

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.