2023. 09. 27., sze – 07:51

Szeretnénk bejelenteni, hogy a Listamester rendszerben mostantól elérhető az új reszponzív szerkesztő, a Chamaileon, amely a régi EDM designert váltja fel.

A Chamaileon egy egyszerűen használható, intuitív felülettel rendelkező szerkesztő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy reszponzív hírleveleket, e-maileket és kampányokat hozzanak létre. Az új szerkesztő alkalmazkodik a különböző eszközök méretéhez és képernyőfelbontásához, így biztosítva, hogy az üzenetek megfelelően jelenjenek meg a feliratkozók készülékein. Nemzetközi összehasonlításban a legjobb 10 közé választották.

Fontos tudnivaló, hogy november végétől már nem lesz elérhető a régi levélvarázsló a rendszerben. A jó hír az, hogy a Listamester automatikusan átkonvertálja a régi leveleket az új rendszerbe. A konvertálás manuálisan is elvégezhető a levél mellett található Konvertálás új reszponzív formátumra gomb segítségével. Ha a levél mellett piros színű a reszponzív ikon, akkor az azt jelzi, hogy a régi rendszerben van elmentve a levél. A konvertálás után ez a jelölés feketére vált.

Listamester - Blog - Levelek átkonvertálása

Bízunk benne, hogy a Chamaileon segítségével hatékonyabban fogtok tudni dolgozni a hírlevéltervezés és kampánykezelés területén a Listamester rendszerben. Próbáljátok ki az új szerkesztőt, és tapasztaljátok meg a modern és egyszerűbb munkafolyamatok előnyeit!

Új hozzászólás

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.