Ha még csak most kezdesz feliratkozókat gyűjteni, és ehhez egy gyorsan beüzemelhető szoftvert keresel, vagy van már listád, és rendszeresen hírlevelet küldenél, akkor a ListaMester ideális választás.

Kezdő kisvállalkozóknak

Készítsd el percek alatt az első űrlapodat sablonjainkból, amiket aztán könnyedén alakíthatsz a weboldaladhoz! Nem szükséges az sem, hogy saját honlapod legyen, mert az űrlapok linkjeit bárhova elhelyezheted: akár egy Facebook posztba, vagy a vállalkozásod Facebook oldalán egy feliratkozókat gyűjtő fülre.

Kezdő kisvállalkozóknak

Az ingyenes csomagban is minden funkciót kipróbálhatsz. 100 e-mail-címig, és havi 1000 hírlevél kiküldéséig a csomag ingyenes marad. Bármikor tudsz előfizetni, és előfizetői csomagot váltani, ha kinövöd a régit. Egy e-mail-címért csak egyszer fizetsz. Ha egy cím több listádban szerepel, akkor is csak egyszer számoljuk a csomagodhoz.

Kezdő kisvállalkozóknak

Egyszerű szöveges hírlevél, vagy kész magazin a postaládákba?
Nem lesz szükséged grafikusra, vagy a HTML kódolás tudományára, enélkül is szép, minden kijelzőn jól megjelenő hírleveleket fogsz tudni szerkeszteni a reszponzív levélvarázslóval, vagy választhatod az egyszerű, szöveges hírlevek szerkesztéséhez a könnyen kezelhető hagyományos szerkesztőnket.

Kezdő kisvállalkozóknak

Könnyedén időzítheted a leveleidet akár hónapokkal előre, vagy sorozatot készíthetsz, amit automatikusan a megfelelő időben kapnak meg a feliratkozóid. Ha blogot írsz, automatizálni tudod, hogy az új bejegyzésedet elküldje a szoftver az olvasóidnak. RSS fedd segítségével és egy blog értesítő levél beállításával ezzel is kevesebb munkád lesz.

Amikor kezdő vállalkozók online marketingjét tervezzük, a leggyakrabban azt kérdezik meg tőlem: melyik hírlevélküldőt válasszam? A választék nagy, de ritka az olyan rendszer, aminek a használatát egy technikai kérdésekben kevésbé jártas felhasználó is gyorsan el tudja sajátítani, ami mindent tud, ami egy induló vállalkozás e-mail marketingjéhez szükséges, ugyanakkor percek alatt beüzemelhető. A Listamester pont ilyen rendszer. Átlátható, sokoldalúan használható és nagyon jó ár-érték arányt nyújt.

Vida Ágnes
Vida Ágnes
pszichológus, online marketing szakértő

Amikor belevágtam a hírlevelezősdibe, kezdő vállalkozó voltam. Keresgéltem, majd a ListaMester mellett tettem le a voksomat, amit azóta sem bántam meg. Egyrészt magyar a kezelőfelület, másrészt 100 feliratkozóig ingyenesen minden funkció kipróbálható, ez nem zsákbamacska, harmadszor az ügyfélszolgálat villámgyorsan válaszol a beküldött kérdésekre. Azóta eltelt 7 év, a listám hatalmasra nőtt, s még mindig elégedett vagyok a ListaMester szolgáltatásaival :)

tudatosadozo
Molnár Anita
családi adótanácsadó

Miért a LM?

  • mert nagyon gyors a support
  • egyszerűen kezelhető felhasználófelület
  • a design is jó
  • folyamatos frissítések és bővülő opciók, lehetőségek
  • fix, megbízható szolgáltatás
Czímer Zoli
Czímer Zoli
nyelvi tréner

Amikor elhatároztam, hogy szükségem van egy hírlevélküldőre, egy ideig keresgéltem. Szerencsére hamar ráakadtam a Listamesterre. Egyszerű, de mégis sok lehetőséget ad, és nagyon kedvező az ára is, össze sem mérhető a híres társakkal. De mindez semmi ahhoz képest, hogy milyen segítőkészek, és felhasználóbarátok. Laikusként ez számít a legtöbbet!

Arivet
dr. Demjén Zsófia
állatorvos, állategészségőr, Magyar Állatorvosi Kamara 2019 év állatorvosa

Regisztrálj be 2 perc alatt még ma!
 

Ha pedig még több időt spórolnál, vagy elkészülsz egy termékkel (letölthető e-book, online tanfolyam, konzultáció), amit online értékesítenél, arra is van megoldás:

Haladó megoldások