Ellentétben a levél megnyitásával, a levélben elhelyezett linkekre való kattintást pontosan tudja mérni a rendszer.

Új fejlesztésünk segítségével bármilyen linkre való átkattintást tudsz mérni a levélben, ha ezt a megfelelő módon bejelölted a levél szerkesztésekor. Erről bővebben ITT TALÁLSZ LEÍRÁST.

A tartalmi oldalas linkekre való kattintásokat is ebben a menüpontban tudod ellenőrizni. Bővebben a tartalmi oldalakról ITT TALÁLSZ LEÍRÁST!
 

Listamester - Kézikönyv - statisztikák- átkattintási statisztikák

1. Tartalmi oldalra mutató linkre való kattintás statisztikája

Statisztikák – Átkattintások tartalmi oldalakra

Ha meg szeretnéd nézni, hogy egy adott csoportra kiküldött leveledben lévő tartalmi oldalra ki, mikor, hányszor kattintott rá, akkor először a legördülő listából válaszd ki a csoportot, aminek küldted a levelet, majd válaszd ki szintén a legördülő listából azt a tartalmi oldalt, amire kíváncsi vagy!  Ekkor az oldal kilistázza az adatokat.

Láthatod a csoport nevét, amire kiküldted a tartalmi oldal linkjét tartalmazó levelet, a tartalmi oldal elnevezését, és hogy összesen mennyi az átkattintások száma. (a példában 1)

 Listamester - Kézikönyv -Statisztikák – Átkattintások tartalmi oldalakra

A táblázatban az átkattintás szerint időrendi sorrendben látod a neveket, tehát az első név azé a feliratkozóé, aki legelőször kattintott a levélben elhelyezett tartalmi oldalas linkre.

A név és email cím mellett találod, hogy hányszor kattintott a linkre.

Ha többször kattintott a feliratkozó egy tartalmi oldalas linkre, akkor is csak az utolsó kattintása időpontját jegyzi a rendszer.

Ezért van az, hogy bár a kattintás szerint van időrendi sorrendben a táblázat, ha valaki később még egyszer kattintott a linkre, akkor a kattintás ideje módosul erre az új időpontra, de megmarad az eredeti helyén a táblázatban. pl. az 1. kattintó négyszer is kattintott a linkre, a negyedik alkalommal 2020. 10.20.-án, tehát a dátum szerint később, mint az utána következő 2. kattintó, de mégis marad az eredeti helyén a táblázatban. Így Te pontosan látod, ha szükséged van rá, pl. az első 10 kattintót.

2. Levélben lévő egyéb linkre való kattintás statisztikája

Statisztikák – Átkattintások link követős emailekre

Ha több linket is elhelyeztél a leveledben és bekapcsoltad a levél szerkesztésekor a linkek automatikus átkattintás követése funkciót, akkor ebben a menüpontban tudod lekérdezni, hogy ki, mikor, hányszor kattintott ezekre a linkekre.

Az Átkattintási statisztikák oldalon először a legördülő listából válaszd ki a csoportot, aminek küldted a levelet, majd válaszd ki szintén a legördülő listából azt a levelet, amiben az elhelyezett linkekre való átkattintásokra kíváncsi vagy! Végül kattints a Lássuk gombra!

(Valódi statisztikai adatokat mutatunk, a csoport és a levél elnevezése ezért nem publikus.)

Láthatod a csoport nevét, amire kiküldted a linkeket tartalmazó levelet, a levél elnevezését, és hogy összesen mennyi az átkattintások száma. (a példában 0)

Listamester - Kézikönyv - statisztikák- Átkattintások link követős emailekre

A táblázatban az átkattintás szerint időrendi sorrendben látod a neveket, tehát az első név azé a feliratkozóé, aki legelőször kattintott a levélben elhelyezett bármelyik linkre.

Egy feliratkozó neve annyiszor fordul elő, ahány link van a levélben, (ha mindegyikre kattintott) tehát ha több linket helyezel el a levélben, akkor mindegyikre külön meg fogja mutatni a táblázat, hogyha XY kattintott rá.

A név és email cím mellett találod, hogy hányszor kattintott a linkre.

Ha többször kattintott a feliratkozó egy linkre, akkor is csak az utolsó kattintása időpontját jegyzi a rendszer.

Az utolsó kattintás időpontja után szerepel a konkrét link, amire kattintott.

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.