Aki beregisztrál a ListaMester-be, az ingyenes (kezdő) csomagban kezd. Ha túllépted az ingyenes csomag kereteit, vagy már a regisztrációkor tudod, hogy kb. mennyi e-mail címet fogsz kezelni, átlagosan mennyi e-mailt fogsz havonta kiküldeni, akkor válassz előfizetői csomagot.

Az ingyenes (kezdő) csomag paraméterei:

Ebben a csomagban a max. tagok száma: 100 (Összesen ennyi különböző e-mail cím lehet az adatbázisodban.)

A címek lehetnek több csoportban is, és akárhány csoportot létrehozhatsz. Az egyik csoportban levő cím tehát előfordulhat egy másik csoportban is, az csak egynek számít.

A havi forgalom: max.1000 e-mail.

Az ingyenes csomagnál ezt a keretet nem lehet túllépni. Ha betelt, akkor nem lehet több hírlevelet küldeni a ListaMesterrel. Természtesen ez csak arra a hónapra vonatkozik, amikor túllépted ezt a keretet. A következő hónapban megint küldhetsz 1000 hírlevelet.

Tartozik a kezdő csomaghoz 50 MB tárhely is. (ide töltöd fel a képeket, csatolmányokat, amiket a hírlevélbe bele akarsz tenni)

A tagok megengedett számát túllépni új tagok manuális felvételével nem lehet, de új feliratkozók esetén a feliratkozásokat a rendszer akkor is elfogadja, ha túllépted a határt. Ez azonban csak ideiglenes megoldás, egy idő után a ListaMester ezt zokon veszi, és letilthatja a mail kiküldéseket és az újabb feliratkozókat. Amint lehet, érdemes inkább nagyobb csomagot váltani. A határ túllépésére a ListaMester minden bejelentkezéskor felhívja a figyelmed.

Az ingyenes csomagot KORLÁTLAN IDEIG használhatja bárki.

Nincs bosszantóbb, mint amikor lejár egy szoftver próbaideje (ez általában 30 nap szokott lenni) és sürgetnek, hogy vásárolj. Ismerkedj a rendszerrel nyugodtan, a TE tempódban! Próbálj ki minden funkciót!

"Micsoda? Mindent kipróbálhatok?"

Igen, az ingyenes csomagban is használhatod az ÖSSZES FUNKCIÓT, nincs korlátozás a kicsiknek sem. Ha nem tudsz mindent kipróbálni, akkor honnan tudnád, hogy megfelel-e az igényeidnek a rendszer?

Az előfizetés a megrendelési naptól kezdődően 1 év. Nem szeretjük a rengeteg adminisztrációt és Téged sem akarunk havi számlákkal piszkálni. Éves díjat kérünk az előfizetőktől. Ha megnézed a csomagdíjainkat, látni fogod, hogy havi szintre lebontva mennyire kedvezőek.

Az egy év letelte előtt is válthatsz csomagot, bármikor. A fennmaradó időarányos előfizetői díjat az új csomagodból leszámoljuk.
HASONLÍTSD ÖSSZE AZ ELŐFIZETŐI CSOMAGOKAT ITT 

Pl. Az egyik legnépszerűbb csomagunk a zöld öves, amiben akár 20.000 e-mail címet is fetölthetsz a rendszerbe és havonta 200.000 hírlevelet küldhetsz nekik. (Ez 2.400.000 hírlevél egy év alatt.)

A BASIC csomag ára: bruttó 80 380,- Ft / év, Lebontva havidíjra: 8 440,- Ft / hó.

Igen, ennyi. Nem találsz még egy ilyen hírlevélküldőt, ami ilyen sok funkciót kinál ennyi pénzért.

Itt pedig azt is elolvashatod, hogy mi közünk van a fapados légitársaságokhoz és miért ugyanolyan jó hírlevélküldő a ListaMester, mint az 5-ször, vagy 10-szer drágább alternatívák. Cikk a vezető fejlesztőtől és tulajdonostól.

 

 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.