Ha a csoporton jól be vannak állítva az adatmezők és párosítva is vannak a számla funkcióival, akkor a csoport Általános beállításainál a Számla kiállítása feliratkozásnál parancslink alatt tudjuk beállítani, hogy milyen számlát küldjünk ki automatikusan a csoportba újonnan feliratkozóknak.

Itt kell megadni a számla adatait - elnevezni a számlát, beállítani hozzá a levelet (az email, amit küldünk), itt kell bepipálni, hogy ez díjbekérő, mi a teljesítés módja, stb. majd először el kell menteni! Számla mentése - ez egy gomb! Ha elmentetted, utána kell majd a Beállítás a csoporthoz gombra kattintani legalul és akkor aktiválódik.
Ügyelj arra, hogy az itt elmentett számlát utána ne módosítsd kézi számlakiállítás során (legalábbis ne mentsd ott el), hiszen akkor változni fog a feliratkozáskori számla.

Kis kitérő a levélről, amit itt kell beállítani a díjbekérőhöz: Írd meg a levelet a Levelek menüpontban, amihez csatolva majd a rendszer mindenkinek fogja küldeni a díjbekérőt. Legyen benne, hogy a levélhez lesz egy csatolmány! Fontos: Ezt a levelet NE állítsd be automatikus levélnek a csoporthoz feliratkozáskor! Semmilyen levél NE legyen beállítva a megrendelő űrlap csoportjához a feliratkozáskor!

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.