Proforma számlákat (azaz díjbekérőket) a ListaMester alapból, külső szolgáltató nélkül is tud készíteni. Sokan használják, akinél egy szolgáltatást, vagy egy terméket lehet megrendelni a ListaMesteres űrlapon. Ilyenkor a megrendelés után automatikusan kimegy egy levél, ami csatolmányként tartalmazza a díjbekérőt. (PDF)

Ami fontos: egy űrlaphoz = egy csoporthoz csak egy fajta díjbekérőt lehet beállítani. Tehát olyan nem lehet, hogy attól függően állítja ki a díjbekérőt a rendszer, hogy milyen terméket választott a megrendelő az űrlapon - ha van több termék is. Ha több terméked van, webshopot ajánlunk létrehozni. Ha a több csak 2-3 fajtát jelent, akkor lehet megrendelő űrlapként használni a hírlevélszoftverünk űrlapjait, de ilyenkor is minden terméknek külön űrlap kell. (és külön csoport is ugye) A honlapodon pedig két (vagy három) nagy megrendelő gomb: "ha ezt szeretnéd megvenni, akkor katt erre a gombra, ha amazt, akkor katt a másik gombra" ... stb.
Valamint alapesetben egy "basic" űrlap működik, tehát számolni nem tud, azaz ha egy termékből több darabot is lehet venni, akkor az űrlap nem tudja kiszámolni a végösszeget. Ha ilyet szeretnél, kérlek, írj nekünk és a fejlesztők leprogramozzák az egyedi űrlapot. (Illetve minden olyan esetet is meg tudunk oldani, ha kuponkódot szeretnél bekérni az űrlapon. Csak kérned kell.)

 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.