A ListaMester és a Számlázz.hu között hidat építettünk, hogy könnyedén tudj éles számlákat (vagy sima díjbekérőket) küldeni egy egész csoportnak, vagy egyenként a feliratkozóidnak.

Proforma számlákat (azaz díjbekérőket) a ListaMester alapból, külső szolgáltató nélkül is tud készíteni. Sokan használják, akinél egy szolgáltatást, vagy egy terméket lehet megrendelni a ListaMesteres űrlapon. Ilyenkor a megrendelés után automatikusan kimegy egy levél, ami csatolmányként tartalmazza a díjbekérőt. (pdf)

A Főmenü - Beállítások menüpontban tudod megadni a számlázó fél (azaz Te) adatait. Ha van Számlázz.hu fiókod, akkor itt kell beállítanod, hogy a ListaMester a Számlázz.hu fiókodból kérje le az adatokat a számlázáshoz.

A Beállítások menüpontban a Számlázási beállítások pontban írd be a Számlázz.hu fiókodhoz tartozó felhasználói nevedet és ehhez a fiókhoz tartozó jelszót! Kattints alul a Mentés gombra! Ezután ha a ListaMesterrel készíted a díjbekérőt, akkor a számlázó fél adatait a Számlázz.hu fiókodban tárolt adataid szerint tölti ki a rendszer.

 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.