Kattints az „email(ek) küldése” linkre!

Egy új oldalra jutsz: Email kiküldése a kattintónak kattintás esetén

Adj nevet ennek a szabálynak az „Új szabály neve” szövegdobozban!

Tallózd ki a kiküldendő új levelet a „Kiküldendő levél” szövegdobozban! (ez ugye csak úgy fog menni, ha ezt a levelet előtte megírtad és elmentetted)

Beállíthatsz – kitallózhatsz szűrőt is a „Szűrő” szövegdobozban. (ha előtte elkészítetted) Ha nem állítasz be szűrőt, akkor mindenkinek ki fog menni ez a levél, aki kattintott a tartalmi oldalad linkjére.

Időzítés (perc) adatmezőben megadhatod, hogy a kattintás után hány perccel menjen ki a levél. Az alapbeállítás 0, azaz rögtön küldi a rendszer a levelet a kattintás után.

Ha mindezzel kész vagy, akkor kattints a hozzáadás gombra!

Ezek után erre az oldalra jutsz:

tartalmi10

Itt látod felsorolva az összes szabályt, ill. levelet, amit beállítottál az előbb leírt módon. Pl. Én közben létrehoztam egy Szabály02-t is, ami az „Eper-málna” elnevezésű levelemet küldi ki a korábban palacsinta rajongóknak elnevezett emberkéknek, ha kattintanak a tartalmi oldalam linkjére.

Bármennyi szabályt létrehozhatsz.

Amelyik szabályra nincs szükséged, azt egyszerűen bepipálod és törlöd a Kiválasztottak törlése gombbal.

A Vissza linkre kattintva visszatérsz a Tartalmi oldal szerkesztése oldalra. (Itt ne felejts el végül alul a Mentés gombra kattintani!)

 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.