Ha megírtad a tartalmi oldalad, esetleg beállítottad a lejártát, a lejárta után megjelenő szöveget, beállítottad, hogy milyen események történjenek kattintáskor, akkor már csak el kell helyezned ennek a tartalmi oldalnak a linkjét a hírleveledben.

Így járj el:

Főmenü – Levelek

Válaszd ki a levelet, amelybe be szeretnéd szúrni a tartalmi oldalas linket (kattintás a szerkesztésére), vagy írj egy új levelet (új email létrehozása)!

A Beszúrás a szövegbe gombra kattints! Legördül egy kis ablak. Itt a Tartalmi oldalra mutató link szövegbe illesztése lehetőségnél válaszd ki azt a tartalmi oldalt a legördülő menüből, amelyiket szeretnéd beilleszteni,majd kattints a Beszúrás gombra, és a kis ablak eltűnik. A tartalmi oldal linkje oda kerül be a levélbe, ahol hagytad a kurzort a szövegben.

Végül: Mentés és kilépés gombra kattints!

Listamester - Kézikönyv - Tartalmi oldal levélbe illesztése

Ne felejtsd el éles kiküldés előtt tesztelni! Küld ki magadnak a levelet az E-mail küldés - Teszt e-mail küldése menüpontban. Írd be a teszt e-mail címedet, válaszd ki a levelet, ÉS válaszd ki azt a csoportot is, amiben benne van a tesztelős e-mail címed! (ha nem megfelelő csoport van kiválasztva tesztelésnél, akkor a rendszer nem találja az e-mail címedet, tehát nem fogja tudni, hogy melyik csoportból kell átmásolni a címed egy másikba - ha ilyen funkciót is megadtál a tartalmi oldalas linknek)

 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.