Beállíthatod, hogy csak egy adott időpontig tudják kattintással elérni ezt az oldalad:

  • Egy konkrét dátumot (és órát) is megadhatsz,
  • vagy egy eseményhez is rögzítheted az oldal lejártát.

Ha konkrét dátumot szeretnél megadni:

Kapcsold be a Dátum szerint rögzített lejárati időpontot!

Írd be, vagy a kis naptár segítségével válaszd ki a megfelelő dátumot! Végül kattints a Mentés gombra!

Listamester - Kézikönyv - Tartalmi oldal lejárata dátumhoz rögzítve

Ha egy eseményhez szeretnéd rögzíteni a lejárati időpontot:

Kapcsold be az Eseményhez időzített lejárati időtartamot!

Válaszd ki a három esemény közül azt, amelyikhez szeretnéd időzíteni az oldalad lejártát!

Időzítheted a lejáratot:

  • a csoporttag feliratkozásának időpontjához képest,
  • az első átkattintás időpontjához képest, (Attól az időponttól számítva ketyeg az óra, hogy először rákattintott a tartalmi oldalad linkjére.)
  • az utolsó átkattintás időpontjához képest. (Attól az időponttól számítva ketyeg az óra, hogy utolsó alkalommal rákattintott a tartalmi oldalad linkjére. Ha még a lejárat előtt ismét előveszi a leveled és ismét kattint a linkre, akkor újra indul az óra.)

Írd be az időt, hogy mennyi óra elteltével legyen az oldal nem elérhető!

Ez az oldal elavul a fenti esemény után ennyi idő elteltével:” (a képen pl. 7nap)

(Ne felejts el végül alul a Mentés gombra kattintani!)

Listamester - Kézikönyv - Tartalmi oldal lejárata eseményhez rögzítve

 

Ha itt nem állítasz be semmit, akkor a tartalmi oldalad mindig elérhető lesz kattintáskor. (amíg magát a tartalmi oldalt nem törlöd)

Ha a tartalmi oldalad már nem elérhető, és valaki még keresné Lejárat utáni tartalmat is beállíthatsz a számára.

Listamester - Kézikönyv - Tartalmi oldal - Lejárat utáni tartalom

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk: