Jó lenne tudni, hogy kik az igazán aktív levélmegnyitók a csoportjaidban?

Vajon hol több a levélmegnyitás egy csoporton belül? A régi (pl. fél évvel ezelőtti), vagy az új (pl. két hónapon belüli) feliratkozóidnál? Azok közül, akik már vásároltak, többen nyitották meg az új termékedről szóló hírlevelet, vagy azok érdeklődnek jobban, akik még nem? Esetleg nem kéne az ellustult vásárlóidat felrázni egy csak nekik szóló csemegével?

Minél jobban ismered a listádat, annál hatékonyabban tudsz eladni neki!

Segítünk a profilozásban: Most már az egyes csoportjaidról az eseményeket szegmentálva is vizsgálhatod, azaz a csoportra korábban létrehozott szűrőket használhatod a statisztikáknál.

Igen, a kombinált szűrőket is!

Statisztikák – Események a csoportban

Válaszd ki a Csoportot, amire kíváncsi vagy!
Add meg az időintervallumot, amit vizsgálni szeretnél és figyeld, hogyan változik a grafikon attól függően, hogy milyen szűrőn keresztül nézed az eseményeket!

A mellékelt példában, egy „XY” nevű csoportban, a jelenlegi negyedév eseményeire vagyunk kíváncsiak, konkrétan a feliratkozások, leiratkozások, levélmegnyitások számára (alsó grafikon), valamint a kiküldött levelek számára (felső grafikon).
Nem az egész csoportot néztük, hanem csak azokat, akik 2014-től iratkoztak fel. (ezt a szűrőt előbb el kell készíteni a Kiválasztó szűrők menüpontban)

statisztika01

A ListaMester-t folyamatosan fejlesztjük. Mindenkinek. Nem kérünk érte plusz pénzt. Ez a dolgunk.

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.