Előfordult, hogy az egyik hónapban kiugróan sokan iratkoztak le az egyik csoportodból? Lehet, hogy túl sok levelet küldtél ki abban a hónapban erre a csoportra?

Hírlevélsorozat + kampánylevelek valami szezonális akcióról + újdonságok + raktárkisöprés?

Mégis mennyi az annyi?

Eddig csak összesítve (az összes csoportodra) havi (vagy napi) bontásban láttad a kiküldött levelek számát, most már az egyes csoportokra lebontva is meg tudod nézni, hogy hány levelet küldtél ki egy adott időintervallum alatt.
Az Események a csoportban menüpontban (a Statisztikákban) miután kiválasztottad a megtekinteni kívánt csoportot, már két grafikont fogsz találni egymás alatt.

A felső grafikon mutatja az adott csoportra, a kiválasztott időintervallum alatt kiküldött levelek számát. (Ez lehet az előző hét alatti kiküldés, vagy az előző negyedév, vagy a múlt hónap, mint a példában.)

Sőt! A leveleket is megkülönböztetjük! Megmutatjuk a sorozatban kiküldött levélszámot és a kampánylevelek számát is, nemcsak összesítve.
(kampánylevél = minden levél, ami nem sorozatban lett kiküldve)

statisztika02

Tudunk még részletesebb statisztikát?

Tudunk!

A csoportra létrehozott szűrőket kiválasztva, akár azt is megnézheted, hogy hány kampánylevelet kaptak az utóbbi hónapban az olyan csoporttagok, akik pl. már vásároltak valamit, és 2015. január előtt iratkoztak fel és megnyitottak egy bizonyos levelet … stb.

Ezért szeretjük a szűrőket …
Szeresd őket Te is és tanuld meg használni ITT!

A ListaMester-t folyamatosan fejlesztjük. Mindenkinek. Nem kérünk érte plusz pénzt. Ez a dolgunk.

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.