Gyorsan szeretnéd magad előtt látni, hogy  a tegnap kiküldött kampányleveled hogyan teljesített?

A Levelek kiküldésének nyomonkövetése menüpontban egy kattintásnyira találod a részletes megnyitási és az egyszerűsített átkattintási statisztikákat. A Levelek kiküldésének nyomon követése menüpontban a táblázatban a megnyitás és az átkattintás számadata egy link lett. Ha rákattintasz, egy másik ablakban mutatjuk a részletes  adatokat.

Tehát ezt a táblázatot ha nézed:

ListaMester levelek nyomon követése táblázat új linkek
ListaMester levelek kiküldésének nyomon követése táblázat új linkek

Akkor rákattintva a megnyitás számára (pl. második kiküldés sorában a 3424 számadatra), megkapod a levél részletes megnyitási statisztikáját - a kördiagramot az időbeli eloszlásról,

ListaMester levelek kiküldésének nyomon követése, megnyitási adatok időbeli eloszlása
ListaMester levelek kiküldésének nyomon követése, megnyitási adatok időbeli eloszlása

és a listát is a konkrét nevekkel: (ki, mikor, hányszor nyitotta meg a leveledet) Pontosan ugyanazt, mintha a Statisztikák - Megnyitási statisztikák menüpontban kiválasztanád a csoportot, aztán a levelet, aztán a Lássuk gombra kattintanál. (így spóroltunk 3 kattintást)

ListaMester levelek nyomon követése, megnyitási adatok részletes táblázat
ListaMester levelek kiküldésének nyomon követése, megnyitási adatok részletes táblázat

Voltak a leveledben linkek? Esetleg speciális link is - tartalmi oldalra mutató? Összesen mutatjuk a táblázatban az átkattintókat. Mindegy, hogy egyszerű linkre, vagy tartalmi oldalra kattintott át, mindegyiket számoljuk. Azaz ha Szabó János kattintott a tartalmi oldalas linkedre és a levélben lévő három másik link közül kettőre, akkor ez három átkattintásnak számít. (itt lényegtelen, ha ugyanarra a linkre többször is kattintott)

Nézzük, hogy mit fogsz látni, ha kattintasz az átkattintás számadatra: EGYSZERŰSÍTETT átkattintási statisztikát (+ a kördiagramot az időbeli eloszlással)

ListaMester levelek kiküldésének nyomon követése egyszerűsített átkattintási statisztika
ListaMester levelek kiküldésének nyomon követése egyszerűsített átkattintási statisztika

Az egyszerűsített átkattintási statisztika azt jelenti, hogy egy sorban egy olvasó neve és email címe után azt mutatjuk, hogy hány linkre kattintott a leveledben, mikor volt a legelső kattintása a hírlevélben és mik azok a linkek, amikre kattintott. A képen a legfelső sorban XY olvasó 4 linkre kattintott a ListaMester előző hírlevelében (3 link + 1 tartalmi oldalas link, ezt a két link típust külön oszlopba írjuk), a legelső kattintása a levélben 06.07. napon 19:37 órakor volt.

Milyen a NEM egyszerűsített átkattintási statisztika?

ListaMester levelek kiküldésének nyomon követése részletes átkattintási statisztika
ListaMester levelek kiküldésének nyomon követése részletes átkattintási statisztika

Ha ugyanazt az olvasót megnézed a Statisztikák - Átkattintási statisztikák menüpontban (itt kiválasztottad a csoportot és a hírlevelet, amiben a linkek vannak és kattintottál a Lássuk gombra) látni fogod SZÉTÍRVA LINKENKÉNT, hogy a levélben melyik linkre hányszor kattintott és mikor kattintott az egyes linkekre először. Ugyanígy a tartalmi oldalra való kattintások részletes statisztikáját külön találod: Statisztikák - Átkattintási statisztikák, kiválasztod a csoportot és a tartalmi oldalt majd a Lássuk gombra kattintasz. 

Mi hiányzik még a statisztikákból Neked? Min kéne változtatni, hogy áttekinthetőbb legyen? Itt várjuk a kérésedet: support kukac listamester pont hu.

 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.