Sokan kértétek, ezért előrevettük a fejlesztési listán:

Bizonyára Nálad is előfordul, hogy pl. egy online- tanfolyamodra feliratkozókat szeretnéd később elérni általános hírleveleiddel is. Vagy akár azonnal jó lenne, ha a tanfolyamos lista mellett automatikusan bekerülnének abba a csoportodba is, amire olyan hírleveleket küldesz, ami minden olvasódnak hasznos: általános infókat, újdonságokról hírek, új szolgáltatásodat reklámozod itt, stb.

Mennyire egyszerű lenne, ha a feliratkozási űrlap kitöltése után az olvasó egyből két csoportodba is feliratkozna! (vagy többe) Nem kellene minden héten egyszer kézzel átmásolgatni a pl. online tanfolyamra feliratkozókat az általános hírlevél csoportodba.

2016 januárjától kezdve ezt a rendszer megteszi helyetted automatikusan, azonnal, amikor az olvasó feliratkozik. (Természetesen csak akkor, ha kéred.)

Igen, ilyen egyszerű lesz: csak be kell állítanod a csoport általános beállításainál, hogy a feliratkozás után automatikusan bekerüljön a feliratkozó egy (vagy több) másik csoportba is.

Pl. A "kezdő tanfolyamra jelentkezett" elnevezésű csoportodnál beállítod, hogy aki a sales oldaladon feliratkozik a tanfolyamra, az kerüljön be a "hírlevélre feliratkozott" csoportodba is. Így a feliratkozása után mindkét csoportodra beállított hírlevélsorozat aktiválódik neki (ha van hírlevélsorozat), ill. természetesen mindkét csoportra kiküldött kampányleveleket megkapja.

A "kezdő tanfolyamra jelentkezett" elnevezésű csoportodnál a csoport általános beállítasainál kattints a Más csoportokkal kapcsolatos feliratkozáskori események linkre!

mas_csoportokkal_kapcs_feliratkozaskor

A bejövő oldalon több lehetőséged van megadni a rendszernek, hogy mit csináljon a feliratkozóval.

Emlékeztetőül:

  • Feliratkozáskor töröljük az olvasót minden más csoportból
  • Feliratkozáskor inaktiváljuk a feliratkozó hírlevélsorozatait minden más csoportban
  • Ugyanez a két lehetőség, de egyenként ki tudod választani a többi csoport közül azokat, amikre szeretnéd, hogy teljesüljön.

Ami most érdekes: Feliratkozáskor az alábbi csoport(ok)ba is vegyük fel a tagot:

Pipával válaszd ki, hogy melyik másik csoport(ok)ba is kerüljön be a feliratkozó! pl. itt a "hírlevélre feliratkozók" csoportba

Kattints legalul a Mentés gombra! Készen vagy: ezentúl a kezdő tanfolyamra jelentkezők a hírlevélre feliratkozók közé is bekerülnek.

mas_csoportok_megjelolese_feliratkozaskor

Egyéb óhaj, "jaj, de kellett már" és "ez meg mire jó" hozzászólásokat itt várjuk lentebb. :) Vagy írj ide: support kukac listamester.hu!

A ListaMestert folyamatosan fejlesztjük.

Mindenkinek.

Nem kérünk érte plusz pénzt. Ez a dolgunk.

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.