Elindítottál egy azonnali levélkiküldést az egyik csoportodra? Vagy beidőzítettél egyet az egyik (vagy több) csoportodra?
Nagy a csoport és jó lenne tudni, mikor fejezi be a rendszer a kiküldést?

A ListaMester a Te virtuális asszisztensed! Halk szavú asszisztens, ezért kicsit beszédesebbé tettük:
Ezentúl kérhetsz értesítést a rendszertől, amikor elkezdi kiküldeni a leveleket egy csoportra. Nemcsak azt írja meg, hogy mikor kezdte el, hanem a kiküldendő levelek számát és előreláthatóan a kiküldéshez szükséges időt is.
Amikor pedig befejezte a kiküldést, akkor erről is értesít kiegészítve azokkal az információkkal, hogy hány levelet küldött ki, ebből mennyi a visszapattant, vagy kézbesíthetetlen levelek száma. (Ez arra az időpontra vonatkozik, amikor befejezte a kiküldést, így ez a szám később még változhat.)

Így állíthatod be ezt az értesítést:
Akár azonnali, akár időzített email küldést állítasz be (egy vagy több csoportnak), tégy egy pipát a „kérek email értesítőt kiküldés kezdetekor és végén” szöveg előtt lévő dobozba! Majd ha már mindent beállítottál, kattints az Időzített levél beállítása gombra!

ertesito_kikuldes01

Beszédesebb a rendszer, de csak akkor, ha kéred.:-)

A ListaMester-t folyamatosan fejlesztjük. Mindenkinek. Nem kérünk érte plusz pénzt. Ez a dolgunk.

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.