Ha az előző pontok szerint aktiváltad a hírlevélsorozatodat egy adott csoportra, rögtön ellenőrizd is le, hogy hogyan fog ez működni egy csoporttagon! Ugyanígy tudod „menet közben” is ellenőrizni szúrópróbaszerűen, hogy ki mennyire olvassa a hírleveleidet. (Ha az egész csoportra vagy kíváncsi, azt a Statisztikák menüpontban tudod megnézni.)

Bal főmenü – Csoportjaim - válaszd ki az adott csoportot – Kattints a tagok listája gombra!

(vagy: Bal főmenü – Csoporttagok – Csoporttagok megnézése, szerkesztése keresése – Tagok megnézése egy csoportban: válaszd ki az adott csoportot – Kattints a Kiválaszt gombra!)

A(z) „XY” csoport tagjai listájában válassz ki egy olvasót (tégy a neve előtt a négyzetbe egy pipát) és kattints a Csoporttag adatainak megnézése, szerkesztése gombra!

hirlevelsor18

A Csoporttag adatainak módosítása lapra jutsz.

A lap alján található a hírlevélsorozatra vonatkozó információk.

A hírlevélsorozatokból eddig kiküldött levelek száma: hány levelet kapott eddig meg a sorozatból.

A hírlevélsorozatból még kiküldésre váró e-mailek: itt egy táblázatot találsz, amiben időrendi sorrendben van felsorolva, hogy mikorra időzítve, melyik levél vár kiküldésre az illetőnek.

Megnyitott levelek: melyik levelet, hányszor nyitott meg, valamint a legutolsó megnyitás pontos ideje

Ha a hírlevélsorozatokból eddig kiküldött levelek száma megegyezik a megnyitott levelek számával, akkor ez számodra jó hír, valószínűleg az illető egy kíváncsi olvasód. (Feltételezzük, hogy elolvassa a leveleidet és nem csak megnyitja, majd egy pillantás után törli ...)

hirlevelsor17

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.