A ListaMester lehetőséget ad, hogy az ügyfeleidet SMS-el is elérhesd. (bővebbet ennek működéséről az „SMS” kártya alatt találsz)

Az SMS feladója alapértelmezés szerint "ListaMester". Ha nincs saját seeme.hu előfizetői fiókod, akkor csak ez lehet, tehát csak a ListaMester nevében tudsz SMS-t küldeni.

Ha saját feladói azonosítóval vagy telefonszámmal szeretnél SMS-eket küldeni, ezt is megteheted, ha az SMS szolgáltatónknál (seeme.hu) saját fiókot nyitsz. Ez szerződéskötéssel és saját azonosító kérvényezésével jár.

Erre ügyelj:

Az SMS-ek díjait ezek után nem a ListaMester számlázza, hanem a seeme.hu.

A feladói azonosítód nem lehet akármi, csak rövid szöveg (max 11 karakter, csak angol betűkből) vagy telefonszám, amit a seeme.hu engedélyezett. A seeme.hu SMS gateway szolgáltatását kell kérni, továbbá engedélyeztetni kell a 195.56.111.153-as IP címről való SMS küldést (ez a ListaMester szervere). Ha az SMS-ek nyomon követését is szeretnéd használni, akkor a callback URL-t is be kell állítani a http://listamester.hu/seeme/callback.php URL-re.

Ha már van seeme.hu fiókod, és saját azonosítód, akkor itt tudod beállítani és használni a ListaMesterrel:

Bal főmenü – Beállítások – Seeme SMS

Itt írd be a seeme.hu fiókod azonosítóját, a seeme.hu fiókodhoz tartozó jelszót, valamint azt a feladói azonosítót, amit a seeme.hu engedélyezett Neked, végül kattints a Mentés-re!

Ezek után kiírja a rendszer: A beállításokat tároltuk.

Listamester - Kézikönyv - Seeme sms

 

Végeredmény: Ezentúl nem a ListaMester küldi ki az SMS-ket, hanem Te, azaz bobojsza. :-)

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.