Bal főmenü – Beállítások

Az „E-mail címed” szövegdobozban írd át az e-mail címedet, amire szeretnéd, majd kattints a Mentés gombra. Ezek után kiírja a rendszer: A változtatásokat tároltuk.

E-mail cím megváltoztatása

Hol fog ez az e-mail cím megjelenni?

  • Ez lesz az új belépési azonosító e-mail címed.
  • Amikor új Csoportot akarsz létrehozni, akkor ezt az e-mail címet írja be alapértelmezetten a rendszer a „A kiküldött levelek feladójának az e-mail címe” szövegdobozba. Ezt természetesen minden Csoportodnál a Csoport létrehozásakor és a Csoport szerkesztésekor is átírhatod, mindenhol lehet más a feladó e-mail címe, de alapértelmezetten a rendszer ezt fogja felkínálni
  • FIGYELEM!! Ettől még nem fog automatikusan átíródni az összes MEGLÉVŐ csoportodnál, csak az ÚJ csoport létrehozásakor!!
  • Amikor új Csoportot akarsz létrehozni, akkor ezt az e-mail címet írja be alapértelmezetten a rendszer a „A kiküldött levelek válasz e-mail címe” szövegdobozba. Ezt természetesen minden Csoportodnál a Csoport létrehozásakor és a Csoport szerkesztésekor is átírhatod, mindenhol lehet más a válasz e-mail cím, de alapértelmezetten a rendszer ezt fogja felkínálni.
  • Amikor új Csoportot akarsz létrehozni, akkor ezt az e-mail címet írja be alapértelmezetten a rendszer az „Ide kérem az értesítő(ke)t:” szövegdobozba. Ezt természetesen minden Csoportodnál a Csoport létrehozásakor és a Csoport szerkesztésekor is átírhatod, mindenhol lehet máshová kérni a feliratkozásokról az értesítőket, de alapértelmezetten a rendszer ezt fogja felkínálni.

Erre ügyelj:

Ha itt megváltoztattad az e-mail címedet, akkor már csak ezzel az új belépési azonosító e-mail címeddel tudsz belépni a fiókodba!

Hogy is néz ez ki a kiküldött hírlevélnél?

Feladóként ott lesz a Beállításoknál megadott e-mail címed. Pl. az előbb beállított xxxx@outlook.com.

beall05

Erre ügyelj:

Mi történik, ha véletlenül olyan e-mail címre akarod megváltoztatni ezt a belépési azonosító e-mail címet, amivel már korábban nyitottál egy másik fiókot?

Ilyen esetben hibaüzenetet kapsz: „Ez az e-mail cím már foglalt:(itt a konkrét e-mail cím). Ezt nem menthetjük.”

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.