Milyen jó lenne, ha nem kapna tovább sales leveleket az, aki már vásárolt? Ha vásárolt=feliratkozott a vásárlói csoportba. Így a hírleveles csoporton beállítható, hogy leálljon az adott sorozat.

Mennyire egyszerű lenne, ha a feliratkozási űrlap kitöltése után az olvasó egyből két csoportodba is feliratkozna! (vagy többe) Nem kellene minden héten egyszer kézzel átmásolgatni a pl. online tanfolyamra feliratkozókat az általános hírlevél csoportodba.

Ezt a rendszer megteszi helyetted automatikusan, azonnal, amikor az olvasó feliratkozik. (Természetesen csak akkor, ha kéred.)

Igen, ilyen egyszerű lesz: csak be kell állítanod a csoport általános beállításainál, hogy a feliratkozás után automatikusan bekerüljön a feliratkozó egy (vagy több) másik csoportba is.

Pl. A “Jókedvű unokák” elnevezésű csoportodnál beállítod, hogy aki a sales oldaladon feliratkozik, az kerüljön be a “Játéktár” csoportodba is. Így a feliratkozása után mindkét csoportodra beállított hírlevélsorozat aktiválódik neki (ha van hírlevélsorozat), ill. természetesen mindkét csoportra kiküldött kampányleveleket megkapja.

A “Jókedvű unokák” elnevezésű csoportodnál a csoport általános beállításainál kattints a Más csoportokkal kapcsolatos feliratkozáskori események linkre!

ListaMester - Kézikönyv - Feliratkozásra vonatkozó beállítások

A bejövő oldalon több lehetőséged van megadni a rendszernek, hogy mit csináljon a feliratkozóval.

Emlékeztetőül:

  • Feliratkozáskor töröljük az olvasót minden más csoportból
  • Feliratkozáskor inaktiváljuk a feliratkozó hírlevélsorozatait az csak adott, vagy minden más csoportban is
  • Ugyanez a két lehetőség, de egyenként ki tudod választani a többi csoport közül azokat, amikre szeretnéd, hogy teljesüljön.

Ami most érdekes: A További feliratkozások alatti részben a Feliratkozáskor az alábbi csoport(ok)ba is vegyük fel a tagot:

Pipával válaszd ki, hogy melyik másik csoport(ok)ba is kerüljön be a feliratkozó! pl. itt a “Játéktár” csoportba

Kattints legalul a Mentés gombra! Készen vagy: ezentúl a Jókedvű unokák csoportba jelentkezők a Játéktár csoport tagjai közé is bekerülnek. Így a példában a nagyszülők, akik az unokájukat boldoggá szeretnék tenni már gyerekjátékokról is kaphatnak hírleveleket.

ListaMester - Kézikönyv - Feliratkozásra vonatkozó beállítások -  Feliratkozáskor az alábbi csoport(ok)ba is vegyük fel a tagot

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.