Ha egy új csoportot szeretnél létrehozni, így járj el:
Csoportjaim menü
Kattints az Új csoport létrehozása linkre!

Listamester - Kézikönyv -Csoportjaim - új csoport létrehozása

Akkor az oldal a Csoport létrehozása oldalra irányít át.

  • A csoport neve: Itt elnevezheted a csoportod.

Majd ezután a Csoport beállításaira irányít az oldal:

  • Típusa: Az elkészített csoport címjegyzék típusú.
  • A kiküldött levelek feladójának a neve: Ide automatikusan a rendszer bemásolja a neved. Ezt bármire átírhatod. (pl. noreply (=neválaszolj))
  • A kiküldött levelek feladójának az email címe: Ide automatikusan a rendszer bemásolja a regisztrált email címed. Fontos, hogy csak olyan email címet használj, aminek a domainjában bizonyos beállítások megtalálhatóak. Erről bővebben itt írtunk.
  • A kiküldött levelek válasz email címe: Az email válaszcíme (reply-to address) eltérhet a feladó címétől. Ha itt ugyanaz mint a feladó (ez az alapértelmezett), akkor az emailben nem lesz válaszcím, ami azt jelenti, hogy a feladónak válaszolnak.
  • A megengedett visszapattanások száma: Itt állíthatod be, hogy hány sikertelen kézbesítés (visszapattanás) után inaktiváljuk a csoporttagot. Az inaktív csoporttagok a tagok listájában piros színnel kiemelve szerepelnek, és egy-két kattintással újra lehet őket aktiválni, ha a kézbesítési probléma csak ideiglenes volt. Amíg egy tag inaktív, nem mennek ki levelek a számára.

Listamester - Kézikönyv - Csoportjaim - Csoport szerkesztése

Ha kész, kattints a mentés gombra.
A további beállításokat a következő menüpontokban részletezzük. 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.