Példák a teljesség igénye nélkül:

  • Ha a tagok listájában szeretnél kiválasztani olvasókat, akik egy bizonyos feltételnek megfelelnek. (pl. akiknek a hírlevélsorozatokból 0-2 levele van hátra

Listamester - kézikönyv - csoporttagok - szűrők -tagok szűrése

  • Aztán ha ezeket a bizonyos feltételnek megfelelő olvasókat szeretnéd áttenni egy másik csoportba, (ha új csoportba, akkor az először létre kell hozni) vagy ki akarod szedni őket egy másik csoportból. (Kiválasztás szűrő segítségével – műveletek a kiválasztott tagokkal – Másolás másik csoportba / Törlés másik csoportból

Listamester - kézikönyv - csoporttagok - szűrők -szűrt tagok áthelyezése / törlése

  • Ha a tagok listájában csak bizonyos feltételeknek megfelelő olvasókra akarod pl. inaktiválni a hírlevélsorozatot. (Kiválasztás szűrő segítségével – Tömeges műveletek a kiválasztott tagokkal – Hírlevélsorozattal kapcsolatos műveletek)

Listamester - kézikönyv - csoporttagok - szűrők -szűrt tagok hírlevélsorozat műveletek

  • Ha egy hírlevélsorozatba tartozó egyik levelet nem akarod minden feliratkozónak küldeni, hanem csak bizonyos olvasóknak.

Listamester - kézikönyv - csoporttagok - szűrők -hírlevélsorozat szűrés

  • Ha egy csoportra szeretnél kiküldeni egy levelet, de nem akarod mindenkinek, csak bizonyos feltételnek megfelelő olvasóknak. (pl. azoknak, akik kattintottak valamelyik korábban küldött leveledben a tartalmi oldalas linkre) Ebben az esetben nem kell a szűrőt használva külön csoportba tenned őket, elég a levélküldés beállításánál megadni a szűrőt, ami alapján a rendszer szelektálja, hogy kinek menjen ki a levél. (először létre kell hozni a szűrőt a csoporton, csak utána tudod kiválasztani a levélküldésnél)

Listamester - kézikönyv - csoporttagok - szűrők -levélküldés szűréssel

  • Ugyanígy lehet használni szűrőt időzített levélküldésnél vagy rendszeresen ismétlődő email küldési szabály beállításánál.
Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.