Feliratkozási űrlap szövege, beállításai, feliratkozás utáni üzenet

Minden csoporthoz saját feliratkozási űrlap tartozik. Ennek a szövegét a Csoport űrlapjánál kell megadni. 

Csoportjaim - válaszd ki a csoportot, amit akarsz szerkeszteni (csak kattints a nevére a Csoportjaim listában) - az Általános beállítások oldalon találod magad - katt az Űrlapok linkre -

Listamester - kézikönyv - Űrlapok - alapméretezett feliratkozási beállítások

katt az Alapméretezett feliratkozási beállítások linkre - és itt tudod szerkeszteni, hogy milyen szöveg jelenjen meg annak, aki a feliratkozik, vagy épp mely oldalra irányítsa át az olvasót.

  • Sikeres feliratkozás után ugrás a következő weblapra: Ha megadod a weboldalt, ahova átirányítsa a rendszer az olvasót a sikeres feliratkozás után, akkor nem jelenik meg számára a feliratkozás utáni üzenet, azonnal átirányítja a rendszer az olvasót.
  • Sikeres feliratkozás utáni üzenet: Nem kell ide hosszú szöveg, nem akarnak az emberek a feliratkozásnál sokat olvasgatni, csak érdemes leírni, hogy ezentúl az olvasó mire számítson.
  • Ha másodszor is fel akarna iratkozni, ugrás erre a weblapra: Ekkor, a második a feliratkozás után is automatikus átirányíthatjuk a megadott URL címre.
  • Üzenet ha másodszor akarnak feliratkozni ugyanazzal az email címmel: Itt lehet tudatni az olvasóval, hogy az adott email címmel mér feliratkozott. Pl.: Ezzel az email címmel már valaki feliratkozott weboldalunkon!

Listamester - kézikönyv - Űrlapok - feliratkozási beállítások - feliratkozás utáni üzenet

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk: