Ha van olyan esemény, amelyre például előzetes regisztrációt kérsz, viszont csak az első 15 vásárlód regisztrálhat az ajánlatra, akkor egyszerűen 15 fős létszámkorlátot állíthatsz be az adott űrlapra. 

Lehetséges akár időben is korlátozni. Például az ügyfeleid 2022. november 15. 23:55-ig iratkozhatnak fel a BlackFriday akcióra, mivel az űrlap addig lesz elérhető. Aki a lejárat után kattint az űrlap linkjére, az már egy átirányított oldalra kerül. Ehhez akár kezdő feliratkozási dátumot is állíthatsz be.

A létszámkorlátot és az időkorlátot együttesen is használhatod.

Időkorlát beállítása

  • Az űrlap szerkesztése ablakban görgess le az Időkorlátig. Itt pipáld be a Használjunk lejárati vagy indulási időkorlátot. Ekkor több funkció jelenik meg. Add meg az űrlap kezdeti és a lejárati időpontját.
  • A példában 2022.11.01. 00:00 a kezdeti időpont, a lejárat pedig a BlackFriday előtti 10. nap. 
  • Az Érvénytelen időpontban történő feliratkozáskor ugrás a következő honlapra részhez linkeld be a weboldalt, ahova a korán vagy későn feliratkozókat irányítsa majd a rendszer.
  • Kérhetsz értesítőt is a rossz időpontban történő feliratkozásokról. Ehhez pipáld be a Küldjünk értesítőt az csoport feladójának amikor valaki időkorláton kívül szeretne feliratkozni részt.
  • A beállítások után ne felejts el az OK gombra kattintani, hogy a rendszer elmentse a változtatásokat.

Útmutató - Űrlapok - Időkorlát - Időkorlát beállítása

Létszámkorlát beállítása

  • Az űrlap szerkesztése ablakban görgess le az Létszámkorlátig. Itt pipáld be a Korlátozzuk az űrlapról feliratkozottak számát. Ekkor több funkció jelenik meg.
  • Add meg a létszámkorlátot. A példában 15 főre korlátoztuk az űrlapra feliratkozókat. Itt láthatod, hogy jelenleg mennyien iratkoztak fel a megadott létszámból az adott űrlapra.
  • Betelt létszám esetén ugrás a következő honlapra részhez linkeld be a weboldalt, ahova a betelt létszám esetén a további feliratkozókat irányítsa majd a rendszer.
  • Kérhetsz értesítőt is a betelt létszám után történő feliratkozásokról. Ehhez pipáld be a Küldjünk értesítőt az csoport feladójának amikor valaki betelt létszám esetén még szeretne feliratkozni részt.
  • A beállítások után ne felejts el az OK gombra kattintani, hogy a rendszer elmentse a változtatásokat.

Útmutató - Űrlapok - Időkorlát - Létszámkorlát beállítása

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.