Ez a mező csak belső használatra való, azt írsz bele, amit akarsz, nem jelenik meg publikus helyen. Pl. ide beírhatod, hogy már vásárolt-e tőled terméket, stb. A kényelmes használat kedvéért több tag kijelölése esetén is működik. Akinél már van megjegyzés, azt is megtartja: ezt az új szöveget egyszerűen hozzáfűzi a már ott levő szöveghez.

A megjegyzések kitűnően használhatók különféle adminisztrációs célokkal. Készíthetsz olyan tagkiválasztó szűrőt, ami a megjegyzés mezőben keres egy adott szövegrészt. Így pl. ki tudod választani azokat a csoporttagokat, akik még nem fizettek, ha a fizetési információkat itt is tárolod.

„A(z) XY Csoport Tagjai” felirat alatt válaszd ki azokat a tagokat, akikhez megjegyzést szeretnél fűzni. 

Ha kész, akkor feljebb, a Műveletek a kiválasztott tagokkal a Adatok rész lenyitása után kattints a Megjegyzés hozzáfűzése gombra.Listamester-Kézikönyv-Csoporttagok-Megjegyzések hozzááadása

Itt a felugró ablakban add meg a megjegyzést, amit a tagokhoz szeretnél fűzni, és ha már esetleg volt megjegyzés az adott tagnál, akkor Meglevő megjegyzés felülírása rész kipipálása után ez felülíródik. Ha elkészültél kattints az OK gombra!

Listamester-Kézikönyv-Csoporttagok-Megjegyzések hozzááadása

Ekkor a rendszer frissít, és a Tagok listájánál a Privát megjegyzés résznél megjelennek az új adatok.
 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.