Mikor használjuk?
Ha csak név és e-mail cím van a listádon, amit fel akarsz tölteni a ListaMesterbe.

Csoportjaim - Tagok - Műveletek a teljes csoporton - Tagok tömeges felvétele

Listamester - Kézikönyv - csoporttagok- tagok tömeges felvétele

Fizetős csomagban bármennyi adatot feltölthetsz egyszerre. Ingyenes csomagot használóként max. 10 címet vehetsz fel egy lépésben

Feltöltheted az adatokat egyből a nagy üres szövegdobozba.

Azonnali adatbevitel:

Amennyiben Excel fájlban vannak az adatok két oszlopban (mindegy, hogy első oszlopban van a név és a másodikban a mail cím, vagy fordítva), egyszerűen egérrel és ctrl+C -vel jelöld ki az egész két oszlopot, majd kattints bele a szövegdobozba és ctrl+V -vel másold az oszlopokat. (Az oszlopok neveit ne másold ki!)

Listamester - Kézikönyv - csoporttagok- Excel file-ból való áthelyezés

Ha viszont Txt fájlban vannak az adatok szóközzel elválasztva (mindegy, hogy első a mail cím és a második a név, vagy fordítva), egyszerűen egérrel és ctrl+C -vel jelöld ki az egész file-t, majd kattints bele a szövegdobozba és ctrl+V -vel másold csak az adatokat.

Listamester - Kézikönyv - csoporttagok- Txt file-ból való áthelyezés

Soronként egy név és egy mail cím lesz a szövegdobozban. Arra ügyelj, hogy lehetőleg Firefox vagy Chrome böngésző alatt csináld ezt, mert ezek jobban betartják a karakter kódolási szabályokat, mint az Explorer böngésző.
Ezek után kattints a Címek ellenőrzése gombra!


A rendszer megjeleníti a:

  • "A csoportba újonnan bekerülő x tag listája" listát, szépen felsorolva az embereket. Ezek a tagok még nem voltak a csoportod tagjai.
  • "A megadott email címek közül a következők már egyszer leiratkoztak valamelyik csoportból (összesen x)" - Ezek a tagok már ebben, vagy egy másik csoportodban tagok voltak, viszont leiratkoztak.

FIGYELEM! Amennyiben a feltölteni kívánó listában vannak olyan címek, akik már egyszer leiratkoztak azokat NEM ajánljuk újra feliratkoztatni! 

  • "A megadott email címek közül az alábbiakat már törölted ebből a csoportból (összesen x)"- Vagyis ezeket a tagokat egy alkalommal már törölted ebből a csoportból.
  • "A megadott email címek közül az alábbiak a csoportban vannak (összesen x)" - Ezek a tagok jelenleg is a kiválasztott csoportod tagjai. 

 

Lehetőséged van:

Újra felvenni a törölt tagokat, valamint újra felvenni a leiratkozott tagokat a következő checkboxok segítségével, de ez nem ajánlott!!!!

Ezután kattints a Mentés gombra! (Természetesen újra győződj meg a checkboxok helyességéről)
A rendszer kiírja: A tagokat elmentettük.
Ezek után már benne lesznek a csoporttagok a csoportodban.

Listamester - Kézikönyv - csoporttagok- tagok felvétele

 

 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.