Itt azt tudod beállítani, hogy ha egy csoport egyes tagjait egy szűrő segítségével átszeretnéd másolni egy másik csoportba.

Csoportjaim - Új csoport létrehozása

Először hozd létre az új csoportot. (A példában a tanfolyam 01 csoport női tagjait fogjuk kiszelektálni, így Tanfolyam01-Hölgyek lesz az új csoport neve.) 

Listamester - Kézikönyv - csoporttagok- új csoport létrehozása

Csoportjaim - Tagok

A Tagkiválasztó szűrő segítségével szűrd le a kívánt tagokat! (a példában: női feliratkozók)

Ekkor megjelenik előtted a frissített lista. Válaszd ki az összes megjelent tagot, majd a Műveletek a kiválasztott tagokkal részen Törlés,másolás részt nyisd le, majd a Másolás másik csoportba linkre kattints!

Listamester - Kézikönyv - csoporttagok- csoporttagok másolása

Válaszd ki a csoportot, ahova másolni szeretnéd az adott tagokat. (A példában: Tanfolyam01-Hölgyek)

  • Másoljuk a feliratkozási adatmezőket is.: Ha ezt bepipálod, akkor az előző csoportból minden adatmező átkerül az új csoportba.
  • Ha a célcsoporton engedélyezett a többszöri feliratkozás, adjuk hozzá többször is.: Így egy tag többször is szerepelhet a listádban.
  • Aktiváljuk az ottani hírlevélsorozatot is.: Ha az új csoportban hírlevelek vannak elkészítve, akkor aktiválódni fog az új tagokra a hírlevélsorozat.

Majd kattints a OK gombra.

Listamester - Kézikönyv - csoporttagok- csoporttag másolása másik csoportba

Ha ez kész, a rendszer átdob a Csoportjaim menüpontba, ahol megtekintheted az új csoportod. 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.