1. lépés: Válaszd ki az adott csoporttagot, amelynek az adatait szerkeszteni szeretnéd.

2. lépés: Kattints a Műveletek a kiválasztott tagokkal részen az Adatok fület lenyitva az Adatok szerkesztése részre.

v

Ekkor egy kis ablak jelenik meg előtted, ahol a tag adatait, adatmezőit tudod szerkeszteni. 

Szerkesztés után több gomb jelenik meg, amelyek segítségével elmentheted a tag adatait, vagy átléphetsz a következő tag szerkesztésére.

  • Adatok módosítása: Ekkor a rendszer az adott tag adataiban történő módosításokat menti el, majd bezárja a kis ablakot.
  • Mégse: Ekkor a rendszer nem menti el a módosításokat, majd bezárja a kis ablakot.
  • Előző: Ezzel a gombbal visszaléphetsz az előző tag adatainak a szerkesztésére, viszont tudnod kell, hogy ekkor a rendszer nem menti el a módosításokat, ehhez a Mentés és előző gombot kell használnod!
  • Következő: Ezzel a gombbal előreléphetsz a listádban a következő tag adatainak a szerkesztésére, viszont tudnod kell, hogy ekkor a rendszer nem menti el a módosításokat, ehhez a Mentés és következő gombot kell használnod!
  • Mentés és előző: Ekkor a rendszer elmenti a módosításokat, majd a listában szereplő előző tag szerkesztését nyitja meg.
  • Mentés és következő: Ekkor a rendszer elmenti a módosításokat, majd a listában szereplő következő tag szerkesztését nyitja meg.

 

g

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.