A kiválasztott csoport taglistáján (a példában: hírlevélre feliratkozók) a szűrők alatt megtalálható a csoport létszáma is. A példában 16 fős a csoport.

Listamester - Kézikönyv - csoporttagok- tagok - rendezés

  • A tagok sorrendje: Alapesetben a tagok a feliratkozásuk időrendi sorrendjében vannak a táblázatban, de ezen könnyen tudsz változtatni: kattints arra a linkre a táblázat fejlécében, ami szerint szeretnéd, hogy sorrendbe legyenek a tagok. pl. név, email, stb. A rendszer tízezres nagyságú listákon is másodpercek alatt megváltoztatja a sorrendet a Te kedved szerint. Ezt a sorrendet megjegyzi és ha elnavigálsz más menüpontokba majd visszatérsz, akkor az általad választott sorrend beállítás fogad a listán, nem áll vissza alapértelmezettre.
  • Az oszlopok száma egy oldalon: Alapesetben MINDEN csoporttag lista mutatja a feliratkozók nevét, email címét, a feliratkozásuk időpontját és egy privát megjegyzés oszlopot, amit csak Te látsz, nem szerepel az űrlapon, bármilyen adattal – megjegyzéssel ki tudod tölteni és ezekre a megjegyzésekre rá is tudsz keresni szűrőkkel.

Más adatait a tagoknak akkor fogod látni a listán (mint a példa képen is), ha azt az adatmezőt szerkesztéskor bejelölted, hogy látni szeretnéd a tagok listájában:

Csoportjaim – Szerkesztés – Adatmezők

Ekkor az Extra adatmezők részben a kiválasztott adatmező lenyitásában a Mutassuk a tagok táblázatában egy pipa van. Ekkor az adott adatmező mellett egy szem ikon jelenik meg.

Listamester - Kézikönyv - csoporttagok- adatmezőt mutassuk-e

 

  • Ha sok adatmeződ van és mindnél kérted, hogy mutassuk a táblázatban, akkor a táblázat nagyon széles lesz és nem fog kiférni a képernyőre, görgetned kell. Ekkor a jobb oldalon lévő Oszlopok gombra kattintva kipipálhatod azokat az oszlopokat amiket látni szeretnél, valamint kiveheted a pipát onnan, amiket esetleg nem.

Listamester - Kézikönyv - csoporttagok- oszlopok eltüntetése

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.