• A leveleket nem ebben a menüpontban kell megszerkesztened, hanem a Levelek menüpontban.
  • Az ingyenes csomagban 1000 levelet küldhetsz ki havonta. Ezt a számot túllépni nem lehet.
  • A fizetős csomagban ha túlléped a havi email keretedet, akkor email felárat számítunk fel. Ez ritkán szokott előfordulni, bőségesek a keretek. Ha mégis, akkor az Áraink menüpontban tudod megnézni a felárakat. 
  • Meg tudod nézni, hogy hány kiküldött levélnél tartasz a Statisztika – Kiküldött levelek száma menüpontban havi lebontásban és napi lebontásban is.
  • Az ingyenes csomagban félpercenként küld ki 10 levelet a rendszer, vagyis óránként küld ki 1200-at. Fizetős felhasználóink ezt a sebességet - ha szükséges - magasabbra tudják állítani, de sokkal magasabbra nem ajánljuk. Nem is a szerverünk véges kapacitása miatt, hanem mert az email szolgáltatók spam szűrői ezt gyanús megmozdulásnak veszik, és letiltanak, várakoztatnak, vagy egyszerűen nem veszik át. A tapasztalat az, hogy kb. másodpercenként 1 emailt lehet a magyarországi ingyenes szolgáltatók torkán lenyomni, ezért a ListaMestert szándékosan lassítjuk az ingyenes csomagban.
  • Az Email küldés menüpontban küldhetsz tesztlevelet, levélküldési szabályokat állíthatsz be, valamint itt indítod el az azonnali email küldést egy csoportnak, vagy az időzített email küldést egy vagy több csoportnak. Születésnapi, névnapi levelek küldését beállítani is itt van lehetőséged, valamint a blogértesítők automatikus küldését RSS hírfolyamból is itt kell beállítani.
Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.