Ha megírtad a levelet a Levelek menüpontban de nem azonnal szeretnéd kiküldeni, hanem időzíteni szeretnéd egy csoportodnak, így járj el:

Főmenü – Email küldés – Időzített küldése egy csoportnak

Listamester - Kézikönyv - Időzített email küldése egy csoportnak

Időzített levél beállítása oldalra jutsz.

Itt is felhívjuk a figyelmedet, hogy beállítás előtt érdemes tesztelni a levelet egy olyan csoporttaggal (vagy a Te címeddel), aki benne van a célcsoportban.

 1. Válaszd ki, hogy melyik csoportodnak szeretnéd kiküldeni! Válassz csoportot! (itt jegyezzük meg ismét, hogy a levelek, nincsenek csoporthoz kötve, tehát minden csoportnak kiküldhető akár azonnali kiküldéssel, akár időzítve bármelyik levél, a példában: ANONIM csoport)
 2. Válaszd ki a kiküldendő levelet a legördülő listából! Kiküldendő levél (a példában: Újdonságok-június)
 3. Megadhatsz egy szűrőt is, ha nem akarod mindenkinek küldeni a csoportban. A kiválasztó szűrőt előtte el kell készítened arra a csoportra, akiknek küldöd a levelet a Kiválasztó szűrők menüpontban, ehhez segítséget ITT találsz. 
 4. Itt kiválaszthatod, hogy akarod-e azoknak is kiküldeni a levelet, akik bár ott vannak a csoportban, de nem erősítették meg a feliratkozásukat. Ha nekik is szeretnéd, hogy kimenjen a levél, csak tégy egy pipát a Küldjük annak is, aki nem erősítette meg a feliratkozását szöveg elé.
 5. A következő résznél bepipálhatod, ha többször szeretnéd küldeni azoknak, akik a csoportban többször vannak feliratkozva.
 6. Ha szeretnél A/B tesztet futtatni, itt kell megadnod azt az alternatív emailt, amit „versenyeztetsz” az előzőleg kiválasztott kiküldendő levéllel. Alternatív levél: (a példában: nem futtatunk split tesztet)
  Bővebben a split tesztről ITT találsz információt.
 7. Ha korábban nem tetted meg, itt is van lehetőséged a levelet először tesztként kiküldeni. A Teszt email küldése az alábbi címre dobozban írd be az email címet, amire küldeni szeretnéd, majd kattints a Teszt küldése gombra! (Itt is felhívjuk a figyelmedet, hogy a változók a levélben csak akkor fognak helyesen megjelenni, ha a teszt levél címzettje tagja a csoportnak.) 
 8. Ha nem szeretnél teszt levelet küldeni, akkor ha előfizetős csomagban vagy, állíthatsz a levelek kiküldési sebességén. Az alapbeállítás 20 levél/ perc, az ingyenes csomagot használóknak csak ez van engedélyezve. Küldési sebesség (db/perc): itt a legördülő listában választhatsz sebességet. Mielőtt azonban ezt állítod, javasoljuk, hogy olvasd el ITT, hogy miért van és miért jó a 20 levél / perc sebesség!
 9. Végül a kis naptár ikonra kattintva válaszd ki a dátumot, amikor szeretnéd küldeni a levelet! Mellette add meg az órát és a percet is! (a példában: 2020.06.01., 08:00 óra)

Ha mindezt beállítottad, kattints az Időzített levél beállítása gombra!

Listamester - Kézikönyv - Email időzítve küldése egy csoportnak

A kattintás után a rendszer kiírja: Az időzített kiküldést beállítottuk.

Itt kattints az OK gombra!

HOPPÁ! MÉGSEM AKAROD KIKÜLDENI?

Ha meggondoltad magad és egy időzített levelet mégsem szeretnél kiküldeni, akkor a Statisztikák – Levelek kiküldésének nyomon követése menüpontban megtalálod a a levelet az időzítéssel. A levelet válaszd ki egy pipával és kattints a törlés linkre! A rendszer visszakérdez, hogy biztosan törlöd-e, majd az OK gombra való kattintás után törli az időzített levél kiküldési parancsát. (Maga a levél nem törlődik, az ott marad a Levelek listáján.)

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.