A ListaMester egyik előnye a többi online hírlevélküldőkkel egyetemben, hogy használatához nem kell telepítened semmit a saját gépedre. Az adataid, a fiókod nálunk van, a mi szervereinken – nem vagy egy géphez kötve. Bárhonnan beléphetsz és ellenőrizheted, hogy pl. hogy alakulnak egy kampányleveledben a kattintás számok.

Ha először jársz az oldalunkon – www.listamester.hu/ui/ – és regisztrálni szeretnél, akkor így járj el:

A honlap kezdőoldalán találod a kis ablakot a bejelentkezéshez, ill. a regisztrációhoz. Kattints a regisztráció linkre!

Listamester - Kézikönyv -Mielott hasznalni kezdened - Regisztracio

Ezután a regisztrációs oldalunkra jutsz.

A következő adatokra van szükségünk a regisztrálásodhoz:

  • Email: Ez lesz a belépési e-mail címed. Ezt az e-mail címet fogja a rendszer minden csoportodhoz beállítani a kiküldött levelek feladójának e-mail címéhez és a kiküldött levelek válasz e-mail címéhez. Ezt a címet természetesen bármikor megváltoztathatod a Beállítások menüpontban, ekkor az összes csoportodnál változni fog a feladó címe. Azt is megteheted, hogy csak egy-egy csoportodnál választasz más kiküldő e-mail címet, ezt a Csoportjaim - Általános beállítások menüpontban kell átírnod.
  • Név: Ezt a nevet fogja a rendszer minden csoportodhoz beállítani a kiküldött levelek feladójának a nevé-hez. Ezt a nevet is bármikor megváltoztathatod a Beállítások menüpontban, ekkor az összes csoportodnál változni fog a feladó neve. Azt is megteheted, hogy csak egy-egy csoportodnál választasz más feladó nevet, ezt a Csoportjaim - Általános beállítások menüpontban kell átírnod.
  • jelszó: Ez lesz a belépési jelszavad. Ha elfelejtenéd, akkor a kezdő oldalon a fenti kis ablakban az elfelejtett jelszó linkre kattintva kérhetsz másikat.
  • jelszó még egyszer: A biztonság kedvéért, kérjük írd be még egyszer a jelszavad! Így gyorsan kiderül, ha elsőre elgépelted volna.
  • Kupon kód: Ha esetleg fesztiválokról kaptál tőlünk kuponkódot azt itt egyszerűen érvényesítheted.

Erre figyelj: Ha használod a lev-lista.hu rendszerünket és itt is a lev-lista.hu-n használt listatulajdonosi e-mail címeddel regisztrálsz, akkor elég ez az e-mail cím és a jelszó megadása. Nem kell a jelszó még egyszer, sem a neved.

Erre figyelj:Ha a régi weboldalunkról jössz át, akkor NEM kell újra regisztrálnod! Az összes csoportod, tagod átkerült az új rendszerbe, és a régi e-maileddel és jelszóddal be tudsz jelentkezni.

 

Az Aktiválás és belépés gombra való kattintás előtt el kell fogadnod az általános szerződési feltételeinket, az Adatkezelési tájékoztatónkat, a Spam ellenes szabályzatunkat. Mindegyikhez ott a link, olvasd el, ismerd meg és ha van kérdésed, írj nekünk: support kukac listamester pont hu

Ha szeretnél kapni tőlünk segítséget a szoftver használatához, akkor kérd hírlevelünket! Az egyes funkciók bemutatását, az új fejlesztések ismertetését, felhasználási tippeket, esettanulmányokat, az esedékes tréning időpontokat küldjük hírlevélben.

Ha mindezeket bepipáltad, akkor MOST kattints az Aktiválás és belépés gombra!

Listamester - Kézikönyv - Mielőtt használni kezdenéd - Regisztrálás 2

Elkészült a fiókod. Ott vagy a főmenüben.

1 percen belül kapsz egy e-mailt tőlünk, amiben lesz egy aktiváló link. Erre kattintva tudod aktiválni a fiókot, hogy levelet tudj küldeni. + A beregisztrálás után 5 perccel fogsz kapni egy hírlevelet a kezdeti lépések leírásával.

Szép napot és jó munkát kívánunk!

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.