A ListaMester beépített szövegszerkesztője egy nagyon elterjedt és jól működő nyílt forráskódú szerkesztő, ami jól hordozható html kódokat generál (azaz olyat, ami mindenhol eléggé hasonlóan jelenik meg). Emiatt alapból eléggé jól hordozható leveleket tudsz írni, ha pár html szerkesztési alap dologgal tisztában vagy (pl. táblázatba rakod a szöveget, és beállítod a cellák méreteit).
Ha a leveled szofisztikált, nagyon formázott, akkor használhatod a litmus.com szolgáltatását tesztelésre. Viszont mi azt javasoljuk, hogy lehetőleg ne használj nagyon szépen formázott, dizájnos hírleveleket. Egyrészt azokról eleve látszik, hogy hírlevél, és azonnal kukázza az olvasó, hogy helyet spóroljon. Másrészt jobban jársz, ha a szép tartalmat a honlapodra teszed, a hírlevélbe pedig csak egy rövid figyelemfelkeltő szöveggel áttereled oda az olvasót egy tartalmi oldalra kattintással. Így még az átkattintást is mérni tudod - két légy egy csapásra.

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.