Aki beregisztrál a ListaMester online hírlevélküldő rendszerbe, az az ingyenes (kezdő) csomagban kezd.

Az ingyenes csomagot KORLÁTLAN IDEIG használhatja bárki.

Nincs bosszantóbb, mint amikor lejár egy szoftver általában 30 napos próbaideje és sürgetnek, hogy vásárolj. Ismerkedj a rendszerrel nyugodtan, a TE tempódban! Próbálj ki minden funkciót!

Micsoda? Mindent kipróbálhatok?

Igen, a ListaMester hírlevélküldőben az ingyenes csomagban is használhatod az ÖSSZES FUNKCIÓT, nincs korlátozás a kicsiknek sem. Ha nem tudsz mindent kipróbálni, akkor honnan tudnád, hogy megfelel-e az igényeidnek a rendszer?

Az előfizetés a megrendelési naptól kezdődően 1 év. Nem szeretjük a rengeteg adminisztrációt és Téged sem akarunk havi számlákkal piszkálni. Éves díjat kérünk az előfizetőktől. Ha megnézed a csomagdíjainkat, látni fogod, hogy havi szintre lebontva mennyire kedvezőek.

Az egy év letelte előtt is válthatsz csomagot, bármikor. A fennmaradó időarányos előfizetői díjat (napra pontosan) az új csomagodból leszámoljuk és újra indul az egy év.

Az ingyenes (kezdő) csomag paraméterei:ListaMester hírlevélküldő ingyenes, kezdő csomagjának paraméterei

 

Ebben a csomagban a max. tagok száma: 100

Összesen ennyi KÜLÖNBÖZŐ e-mail cím lehet az adatbázisodban.

A címek lehetnek több csoportban is, és akárhány csoportot létrehozhatsz. Az egyik csoportban levő cím tehát előfordulhat egy másik csoportban is, az csak egynek számít.

A havi forgalom: max.1000 e-mail.

Az ingyenes csomagnál ezt a keretet nem lehet túllépni. Ha betelt, akkor nem lehet több e-mailt küldeni a ListaMesterrel abban a hónapban.

Sajnos néhányan visszaéltek a ListaMester ingyenes csomagjában nyújtott szolgáltatással, ezért az adatok felvételét (Csoporttagok – Tagok tömeges felvétele) lekorlátoztuk. Egy lépésben max. csak 10 címet lehet felvenni. Ugyanezen okok miatt tagokat törölni a tagok listájában is csak egyesével tudsz.

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.