A Reszponzív szerkesztő 

A Levelek - új e-mail létrehozása menüpontban ha már aktiváltad az egyhónapos próbaidőszakodat a reszponzív szerkesztőre, akkor egy olyan felület jelenik meg, amin ki kell választanod, hogy az új leveledet a hagyományos szerkesztőben akarod létrehozni,vagy már a reszponzívban.

Ha a reszponzív szerkesztőt választod, akkor jelöld be (Email létrehozása modern, reszponzív szerkesztőben), majd alatta válassz egyet a reszponzív sablonok közül! pl. Alap 2 oszlop

Kattints legalul az új email létrehozása gombra!

Ha az üres emailt választod, akkor "bianco" felületet kapsz, és olyan elemekből rakod össze a hírleveledet, amilyenből csak akarod.

Javaslat: próbálj először egy sablont átalakítani! Könnyebb megérteni a sablonon az egyes elemek szerkesztését.

Listamester - Kézikönyv - levelek - reszponzív szerkesztő  sablonok

Hogyan kell dolgozni a reszponzív szerkesztővel?

Ha reszponzív sablont választottál, annak minden elemének a típusát kiírja a szerkesztő Neked kék színnel, ha rámész az egérrel. (pl. a szöveg felett kiírja, hogy "szöveg", címsor felett, "címsor", stb.) és kék színnel bekeretezi, hogy lásd, az adott elem meddig tart.

pl. az alábbi képen a szöveg-et.

Ha szerkeszteni akarsz egy elemet, akkor KÉTSZER KATTINTS RÁ!

pl. az alábbi képen azt látod, hogy kétszer kattintottunk a címsorra, erre pirossal bekeretezte a rendszer, ezzel jelezve, hogy most azt szerkesztjük és jobb oldalon megjelent az ehhez a címsorhoz tartozó panel, amin mindenféle tulajdonságot betudunk állítani.

Jobb oldalon minden elemnél van egy kis használati útmutató, a kis "+" jelre kattintva legördül.

Elemek, amiket az egyes sablonok tartalmazhatnak:

Kifutó elem (pl. gomb alatt színes sáv), doboz, oszlop, címsor, szöveg, kép, gomb, komplex elem.

Listamester - Kézikönyv - levelek - reszponzív szerkesztő használata

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.