A tartalmi oldalra mutató linkek speciális linkek a ListaMester által küldött levelekben. Bár ezek is változóként működnek beillesztve a levél szövegébe, de beillesztésüknél kicsit másképp kell eljárni, mint az egyszerű változók esetében.

Tartalmi oldal használatának leírását ITT találod.

Tartalmi oldalra mutató (átkattintási link) beszúrása

Ha szeretnéd, hogy a leveleidben olyan link legyen, amire ha rákattint az olvasó, akkor azt lásd, hogy ő pontosan mikor kattintott át, és hányszor, valamint bizonyos eseményeknek kell bekövetkeznie kattintáskor (pl. át kell kerülnie a kattintónak egy másik csoportba, vagy kapnia kell kattintás után egy levelet, stb.) akkor ezt kell használnod. A link egy előzőleg létrehozott tartalmi oldalra mutat, amit a "Tartalmi oldalak" menüpontban tudsz létrehozni.

A beillesztés menete:

  1. Válaszd ki a Beszúrás a szövegbe funkciót. Ekkor megjelenik egy kis ablak, ahol a Tartalmi oldal részben a legördülő listából válaszd ki az adott tartalmi oldalt, amit szeretnél használni! (A példában: Különleges ajánlat)
  2. Kattints a Beszúrás gombra!

Listamester - Kézikönyv -Levelek- tartalmi oldal link beszúrása

A beillesztés itt is mindig a levél azon részére történik, ahol a kurzor állt, de azt egyszerűen át tudod mozgatni bárhová Ctrl+x és Ctrl+v kombinációval.

Alapértelmezetten „IDE KATTINTS!” a link szövege, de ezt átírhatod. Ne töröld egyből az egész szöveget, mert akkor eltűnik a link, hanem kattints bele és írd bele a számodra megfelelő szöveget, majd töröld ki a felesleges szövegrészletet.

Listamester - Kézikönyv -Levelek- tartalmi oldal link beszúrása

Ne felejtsd el menteni a levelet!

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.