Ezt a funkciót azért fejlesztettük ki, hogy a ListaMester követni tudja, ki kattintott rá a levelekbe beszúrt linkekre.

Ha ezt a funkciót bekapcsolod, akkor a levélben levő linkeket átalakítjuk kissé. A link szövege nem változik, csak a hivatkozási URL, de az is csak egy átirányítás lesz.

Ez tulajdonképpen a tartalmi oldalnak egy gyorsított, egyszerűsített változata. Egyszerűsített, ugyanis a tartalmi oldalakkal ellentétben itt nem lehet beállítani átkattintáskori eseményeket.
Gyorsított, mert így nem kell dolgozni a tartalmi oldalak létrehozásával, ha mindössze csak annyi a cél, hogy lássuk, volt-e kattintás.

Ez a funkció úgy működik, hogy az emailben levő linkeket lecseréljük egy olyan linkekre, amik a ListaMester szerverére mutatnak, és paraméterként beléjük van kódolva az olvasó azonosítója. Ha így megy ki a levél, és rákattint az olvasó, akkor egy speciális ListaMester oldalon landol, ami regisztrálja az átkattintást, és egyből észrevétlenül tovább is küldi az olvasót az eredeti oldalra (aki igazából észre sem veszi, hogy másik szerveren járt).

Beállítása:

Miután a leveledben megszerkesztetted az összes linket, tégy egy pipát a Beállítások részen a Linkek automatikus átkattintás követése funkció elé!

A rendszer felsorolja a levél szerkesztő ablak alatt a linkeket, amiknek az átkattintását követni fogja. (A levél szövegében lévő linkek, amiknek az átkattintását követjük:)
Ne felejtsd el menteni a beállításokat!

Az átkattintási eredményeket a Statisztikák – Átkattintások link követős emailekben menüpont alatt lehet nyomon követni. 

Listamester - Kézikönyv - Átkattintások link követős emailekben

A rendszer kiírja: A választott emailben melyik csoport hányszor kattintott.

Ezt természetesen a levél létrehozásakor kell beállítani. 

A hagyományos szerkesztőben a Beállítások résznél be kell kapcsolni a Linkek automatikus átkattintási követését. Ekkor a szerkesztőablak alatt láthatjuk a linkek listáját.

Listamester - Kézikönyv - Levelek - Levél szerkesztése - Linkek automatikus követése

A reszponzív szerkesztőben a Beállítások résznél be kell kapcsolni a Linkek automatikus átkattintási követését

Listamester - Kézikönyv - Levelek - Levél szerkesztése - Linkek automatikus követése - reszponzív szerkesztőben

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.