AZ ALAPÉRTELMEZETT BEÁLLÍTÁSOK LEVÉLSZERKESZTÉSNÉL:

Csak a Visszaigazolás a megnyitásról opció van bejelölve.

A leveleket egy kényelmesen használható webes szövegszerkesztőben lehet megszerkeszteni. Hasonló elven működik, mint a hagyományos szövegszerkesztők.

Listamester - Kézikönyv - Levelek- Levél beállításai

A Beállítások menüpontban a szerkesztés módját megváltoztathatod:

Mielőtt hozzáfognál a levél szövegének a megírásához, előtte állítsd be, hogy milyen módon szeretnéd szerkeszteni (ha nem az alapértelmezett beállítás szerinti belső webes szövegszerkesztővel szeretnéd):

  • A levél tartalma sima szöveg (html formázás nélkül): Ezt a lehetőséget akkor használd (akkor pipáld be), ha a hírlevélbe nem szeretnél tenni sem képet, sem bármilyen grafikus elemet, valamint ha semmilyen html formázást nem szeretnél használni a levélben. A szerkesztőablakba csak szöveget írj!Erre figyelj: Ha benne maradnak html formázásra vonatkozó kódok, akkor azok is megjelennek SZÖVEGKÉNT a levélben! Ezeket töröld!

    A leiratkozásra szolgáló linket természetesen így is kötelező használni, NE töröld! Változókat szintén tudsz használni a szövegben. (pl. nevet)

Listamester - Kézikönyv - Levelek- Levél alapbeállításai

 

És a levél így fog kinézni az olvasóidnál:

levelek05

  • Sima szövegszerkesztő használata html kódhoz (csak profiknak): Ha ezt a lehetőséget választod, akkor a szerkesztőablak átalakul. Az eszköztár ikonok/gombok eltűnnek. Olyan lesz, mintha egy jegyzettömb lenne előtted, amiben megírhatod a leveled forráskódját. A html kódolás szabályait betartva formázhatod kedved szerint a levelet. Ha szeretnéd megnézni grafikus formában a leveled kinézetét, csak vedd ki a pipát ezen opció elől, és újra az alapértelmezett szerkesztőablakban látod a kész levelet.

Listamester - Kézikönyv - Levelek- Levél szerkesztése - html kód

Erre figyelj: Ez a belső szerkesztő nagyon jól hordozható kódot készít. Inkább ezt használd és ne külső programban formázd a html, amit aztán itt illesztesz be!

Ha már van egy meglévő levélsablonod, megteheted, hogy a sablon html forráskódját a ListaMester belső szerkesztőjébe bemásolod. Ritkán, de előfordul, hogy a hozott html kód nem kompatibilis a ListaMester belső szerkesztőjével, és az pl. máshogy fogja tördelni. A html sajnos nem igazán hordozható szöveges formátum, oda kell rá figyelni.

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.