Sablonok már vannak a LM-ben, de minden egyes levelet is lehet sablonként használni, hiszen le lehet másolni a tartalmát egy másik levélbe, másik néven.

Ha már van egy jól megszerkesztett leveled – akár a LM belső levél szerkesztőjében szerkesztetted, akár egy külső programban formázott html-t másoltál be – használhatod sablonként a következő leveleid megírásánál és ha jó az elrendezése, csak a szöveget kell benne cserélned.

Már meglévő levél másolásához az adott sorban a jobb oldalon lévő nyílra kattintva több gomb is megjelenik. A másoláshoz, majd kattints a klónozás linkre!

Listamester - Kézikönyv - levelek -email klónozása

A levél szerkesztése felületen megjelenik a lemásolni kívánt levél minden alkotóelemével: ha volt benne kép, vagy link, akkor az is másolásra kerül. Az új levél nevét a felugró kis ablakban megadhatod,  eredetileg „az eredeti levél neve - másolat” lesz, amit természetesen itt átírhatsz, szintén a tárgysorát is megváltoztathatod.

 

A ListaMester Sablonjai

Új email létrehozása esetén különböző sablonok közt is tudsz válogatni mindkét típusú szerkesztőnknél. Ekkor csak ki kell választanod az adott sablont a legördülő listából, majd az Előnézete meg is jelenik. Ha kiválasztottad, kattints a Létrehozás gombra!

Sablonok

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.