A leveleid tartalmát egy kényelmesen használható webes szövegszerkesztőben lehet megszerkeszteni. Hasonló elven működik, mint a hagyományos szövegszerkesztők. pl. Word. Az eszköztárában található funkciók - mind a használatuk módjában, mind pedig a hatásuk tekintetében - nagyon hasonlítanak vagy azonosak az általános szövegszerkesztőkből már jól ismert, azonos funkciókéhoz. Részletes magyarázatot csak azon funkciók használatához írunk, aminek használata eltér a megszokottól, vagy a ListaMesterben a levél szerkesztésénél ajánlott használni. (legalábbis szerintünk)

Minden új levél megírásánál a szerkesztőablakban egy 1x1 táblázatban, tehát egy cellában jelenik meg az alapértelmezett szöveg + a leiratkozásra vonatkozó szöveg és link.

A szerkesztő panel felső sorának funkciói között találod:

  • Szöveg kiemelés funkciók (Félkövér, Dőlt, Aláhúzott, Áthúzott)
  • Vízszintes igazítás funkciók (Balra zárt, Középre zárt, Jobbra zárt, Sorkizárt)
  • Szövegformátum beállítása funkció (Fejléc 1, 2, 3 ..., Bekezdés, előformázott ...)
  • Betűtípus beállítása funkció (A betűtípusokból nem véletlenül van olyan kevés. A levelekben használt html ugyanis nem egy hordozható dokumentum formátum. Ha nagyon speciális fontokat használnál, másoknál nem biztos, hogy látszana, mert esetleg az ő gépükön nincs meg az a font.)
  • Betűméret beállítása funkció

Listamester - Kézikönyv - Levelek- Levél szerkesztése - Felső panel

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.