A levelek megnyitását egy kép segítségével mérjük. Ennek a tartalma ingyenes csomagban egy ListaMesterre utaló kis felirat, más előfizetői csomagokban üres kép is lehet.

A megnyitás mérésének BŐVEBB LEÍRÁSA ITT.

A levelezőprogramok nagy része (pl. a legismertebb ingyenes webmail szolgáltatók) ezt a képet betölti, amikor a felhasználó a levelet megnyitja. Sajnos nem minden levelezőprogram működik így, pl. a thunderbird levelezőprogram alapból blokkolja a képeket, egyes levelezőprogramok pedig rákérdeznek a kép betöltése előtt, hogy az olvasó engedélyezi-e.

Amíg ezt nem engedélyezi az olvasó, addig a kép helyén egy üres négyzet fog megjelenni és ebben a négyzetben egy szöveg lesz – ez a képet helyettesítő ALT szöveg.
pl. Ha ezt olvasod, kérjük, engedélyezd a képek megjelenítését!

Azért ALT szöveg, mert ez az "ALT" attribútum a html forrásban.

Hogy milyen szöveget fognak látni azok az olvasók, akiknek nem tölti be a levelezőrendszerük a ListaMesternek a megnyitást mérő képét alapból, azt itt kell beírnod: a levél szövegszerkesztő ablak alatt, a csatolmányok listája alatt.

Listamester - Kézikönyv - Levelek - Levél szerkesztése -ALT kép

Ne felejtsd el menteni a levelet! 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.