• Minden hírleveledet, akár egy egyszeri hírlevélről, akár hírlevélsorozat egy hírlevél tagjáról van szó, a Levelek menüpontban tudod megírni, szerkeszteni, másolni, törölni.
 • A levelek NINCSENEK csoporthoz kötve, tehát egy levél bármelyik csoportnak kiküldhető akár azonnali kiküldéssel, akár időzítve vagy hírlevélsorozat tagjaként.
 • A feliratkozás utáni automatikus levelet is itt tudod megszerkeszteni, de beállítani már a Csoport - Általános beállításainál kell.
 • Az alapbeállítás szerint a levelek az elnevezésük szerint ABC sorrendben jelennek meg a Levelek menüpontban a listában. (valamint minden olyan legördülő listában, ahol levelet kell kiválasztani) Van rá lehetőség, hogy dátum szerint (amikor megírtad) legyenek sorba rakva a levelek itt is és a legördülő listákban is. Ezt a Beállítások menüpontban tudod egy pipával kiválasztani.
 • EGYSZERRE NE HASZNÁLD több ablakban a ListaMestert! Pl. egyik ablakban nyitva egy hírlevél szerkesztésre + másik ablakban másik hírlevelet írsz és az elsőből akarsz képet átvenni. A rendszer egyszerre csak egy munkamenetet támogat. Ha egy másik ablakban elnavigálsz, visszatérve a levélszerkesztő már nem fog működni.
  Ehelyett az email másolása funkciót használd, a leírását megtalálod alább.
 • A levelek kiküldését NEM ebben a menüpontban kell beállítanod, hanem az Email küldés menüpontban. (akár azonnali kiküldés, akár időzített)
 • Hírlevélsorozattá összefűzni a leveleket a Hírlevélsorozatok menüpontban tudod. (miután a sorozat mindegyik tagját megírtad itt, a Levelek menüpontban)
 • A levélmegnyitásokat nem itt, hanem a Statisztikák - Megnyitási statisztikák menüpontban tudod követni.
 • Ugyancsak a levélkiküldés folyamatát a Statisztikák – Levelek kiküldésének nyomon követése menüpont alatt ellenőrizheted, ill. le is állíthatod.
 • A hírlevél aljából SOHA SEM HIÁNYOZHAT a törvény szerint kötelező leiratkozási link:
  [url:leiratkozas]Leiratkozás[/url:leiratkozas]Ezt alapból minden egyes új levél szövegében benne van a levél alján. Kérünk, ügyelj rá, hogy még véletlenül se töröld!

   

  Aki a kötelező leiratkozási linket véletlenül, vagy szándékosan törli a hírlevele végéről, számíthat az olvasók részéről feljelentésre (és egy szép összegű bírságra), valamint a ListaMester részéről is szankciókra. (pl. blokkolva lesz a fiókja egy ideig)

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.